Mög vecka, sjuka & fredags uttråkad!!!

Yeeeehhhhh såååå upplyftande..

Ska varna för gnällig blogg denna fredags kväll..

Hur har du det idag?

Jag ligger i soffan och sover och vaknar om vartannat..

Sååååååå tråkigt men funkar verkligen inte med nått annat.

Hela fucking veckan har varit mög med feber upp och ner.. så ont i magen och sen oxå i rygg och ner i benen. Så tog mej till läkare och hade urinvägsinfektion… så tur jag gick iväg ju. Läskigt det inte känns mer när jag pinkar så jag kunde känns det så..

Ja ja… nu är det penicillin så kommer det bli toppen..

Tröstar mej med godis… men tom det vill jag knappt ha…hehe… då är jag sjuk. Hihi..

Igår va jag på KBT och det ska jag gå på nu igen i samband med att jag går upp i tid…

Va en toppen trevlig och bra dam som hjälper mej. Helt magiskt bra med KBT. Nu har jag läxa till nästa gång vi ses… spännande utmaning..

Återkommer till Er hur allt går. Är så trött idag så orkar inte skriva mer… ville bara kika in och sä hej och ha en trevlig kväll och härlig helg❤️.

Puss & kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s