Mög vecka, sjuka & fredags uttråkad!!!

Yeeeehhhhh såååå upplyftande..

Ska varna för gnällig blogg denna fredags kväll..

Hur har du det idag?

Jag ligger i soffan och sover och vaknar om vartannat..

Sååååååå tråkigt men funkar verkligen inte med nått annat.

Hela fucking veckan har varit mög med feber upp och ner.. så ont i magen och sen oxå i rygg och ner i benen. Så tog mej till läkare och hade urinvägsinfektion… så tur jag gick iväg ju. Läskigt det inte känns mer när jag pinkar så jag kunde känns det så..

Ja ja… nu är det penicillin så kommer det bli toppen..

Tröstar mej med godis… men tom det vill jag knappt ha…hehe… då är jag sjuk. Hihi..

Igår va jag på KBT och det ska jag gå på nu igen i samband med att jag går upp i tid…

Va en toppen trevlig och bra dam som hjälper mej. Helt magiskt bra med KBT. Nu har jag läxa till nästa gång vi ses… spännande utmaning..

Återkommer till Er hur allt går. Är så trött idag så orkar inte skriva mer… ville bara kika in och sä hej och ha en trevlig kväll och härlig helg❤️.

Puss & kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: