Lördags sova & utekvälls mys med son och kärlek!!

Idag vaknade jag med att vara huuuur trött som helst.. vilket innebar att Åke och jag åt frukost och sen la jag mej igen.. och somnade i två timmar. Alltså hur mycket kan man sova…

Snacka om ångset inför att gå upp i tid i April… min största oro just nu. hur ska jag orka…

Åke och jag på väg att ut och äta med min date och hans barn.

Det va så gott och trevligt. Klart lite spänt när man ska träffas alla så första gången.. jag måste ju sköta mej ert par timmar…hehe.. Åke gick noga igenom vad jag ikke fick sä..hehe… men allt gick bra. Mysigt och nu har vi alla träffats.

Sen hem och hänga vid tvn Åke och jag. Börjar lugnt och försiktigt med alla barnen så vi åkte hem efter.

Så här ligger jag och ser på tv och längtar efter sommaren.. detta väder tar kål på mej… sååå tråkigt. Är verkligen ingen vinter människa( eller jo om vi haft ordentliga vintrar). Tacka vet jag sol och sommar. Måtte man kunna flytta till solen en dag. Det är min dröm… och drömmar är viktigt att ha… hoppas jag kan uppfylla det någon gång..

Har du någon dröm?? Ser du till att försöka uppfylla den??

Sov sött och härlig lördags kväll på dej.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: