Lördags sova & utekvälls mys med son och kärlek!!

Idag vaknade jag med att vara huuuur trött som helst.. vilket innebar att Åke och jag åt frukost och sen la jag mej igen.. och somnade i två timmar. Alltså hur mycket kan man sova…

Snacka om ångset inför att gå upp i tid i April… min största oro just nu. hur ska jag orka…

Åke och jag på väg att ut och äta med min date och hans barn.

Det va så gott och trevligt. Klart lite spänt när man ska träffas alla så första gången.. jag måste ju sköta mej ert par timmar…hehe.. Åke gick noga igenom vad jag ikke fick sä..hehe… men allt gick bra. Mysigt och nu har vi alla träffats.

Sen hem och hänga vid tvn Åke och jag. Börjar lugnt och försiktigt med alla barnen så vi åkte hem efter.

Så här ligger jag och ser på tv och längtar efter sommaren.. detta väder tar kål på mej… sååå tråkigt. Är verkligen ingen vinter människa( eller jo om vi haft ordentliga vintrar). Tacka vet jag sol och sommar. Måtte man kunna flytta till solen en dag. Det är min dröm… och drömmar är viktigt att ha… hoppas jag kan uppfylla det någon gång..

Har du någon dröm?? Ser du till att försöka uppfylla den??

Sov sött och härlig lördags kväll på dej.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: