Hämtat min vinst idag & hemleverans!!

Wooop wooop… tack till vinsten Nisses konditori säger jag.. ett presentkort på valfri tårta.. mums.. blev inget köp av tårta idag. Sparar till nått speciellt…hehe..

Kul med liten vinst ju så här i regnet..

När jag går om dagarna till jobb så ligger Diva med sin gigantiska kropp och blockerar…hehe..ny rastad är hon alltid och sen lägger hon sej där. Jag får kliva över henne..hihi.. Åke kommer ju alltid inom två timmar så hon klarar ju sej. Men lite sur är hon..

Efter jobb va det hem och dammsuga och torka golv. Va verkligen dags.. Sen kom min toppen leverans med allt gotte.. mumma.. nu klarar vi oss ett tag till..

Lilla trollis har oxå fått påfyllning på sin hylla i skafferiet. Så hon kan bli mätt och glad hos mormor. Alltid välkommen och alltid förberett för henne… min lilla trollunge.

Jag själv fyller oxå på med kaffe. Älskar deras fina packet och köper kaffe efter utsidan… precis som jag köper vin…efter etiketten… sån är jag… funkar toppen… hehe..

Håll för ögonen om ni är känsliga för lite osexiga mat bilder…

Men detta åt jag till kvällsmat… vaaa sååååå gott…

Någon som kan se vad det är???

Jajamen… tomat soppa med makaroner… är smarrigt som fasen… inte alls så sexigt att titta på… men skit i det… gott va det.

Prova om Du inte provat…

Nu är det kväll.

Ladda för fredagen.. hjälpa mina föräldrar på kvällen med att bära nyinköpta ute möbler. Va för tunga för dom, så det fixar Starke Åke och mindre starke jag..

Sov sött kära Du❤️.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: