Fredagen full av kärlek & lördagen kalas!

Alltså vem kunde väl tro att man på ålderns höst..( lite på väg dit) kunde få härliga fjärilar i magen.

Jag kämpar för att lixom förstå vad som händer.. nog väldigt försiktig och håller nog igen lite på mina känslor. Rädd för att såra någon, framför allt oxå att såra mej själv.

Jag försöker verkligen ta det som det kommer. Ingen vet ju nått om framtiden. Njuta av varje sekund vi har tillsammans. Inte lätt att få ihop träffar med våra aktiva vardags liv.. Samtidigt ska jag vara rädd om mej.. men mår så bra i denna mans sällskap. Så lugnt och skönt och mysigt. Bara vi två. Inte massa fest och folk. Vi hänger med varandra och bara är… sååå ljuvligt. Fredags kvällen blev sååå mysig.

Alltså Linn skulle komma och hämta rese sängen.. omg vad jag svor och klämde fingrar innan jag gav upp att försöka få ner den…arrrgggghhhhffftt.. låter det typ när jag provade. Linn fick komma upp och göra det.. gjorde det på ett kick.. mmmm…

Hon älskar mysa denna. Ligger och myser på golvet.. där eller hos mej..

Efter jobb idag( lördag) gick vi en lång skön runda min hund och jag. Sååå ljuvligt..tyst och skönt och bara vi två.. ja ja lite folk ute men dom behöver jag ju inte prata med..hehe..

Blåste på minsann men solen va framme… så då är jag framme…hehe.

Efter en timmes promenad fick Diva göra mun mot mun metoden på mej… haha.. näää då. Vi tog en paus i solen och Diva blev lite kelig visst…

Kalas och firade min fina svägis på kvällen. Som vanligt så gud mat och efterrätt.. man är smäll mätt nu.. götte…

Min fina tös….

Här spelar hon bowling med kusinerna… hehe.. hon går in för det va???

Jag spelade oxå men svårt att fota sej själv… hihi..

Näää hörre ni.. nu är jag så trött.

Diva och jag kryper ner i bingen.. ska sova lääänge imorgon. Åke kommer oxå hem från pappa..

Så ser vi vad söndagen har att Erbjuda..

Jag önskar dej en trevlig och skön Söndag❤️.

Sov Sött❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: