Fredagen full av kärlek & lördagen kalas!

Alltså vem kunde väl tro att man på ålderns höst..( lite på väg dit) kunde få härliga fjärilar i magen.

Jag kämpar för att lixom förstå vad som händer.. nog väldigt försiktig och håller nog igen lite på mina känslor. Rädd för att såra någon, framför allt oxå att såra mej själv.

Jag försöker verkligen ta det som det kommer. Ingen vet ju nått om framtiden. Njuta av varje sekund vi har tillsammans. Inte lätt att få ihop träffar med våra aktiva vardags liv.. Samtidigt ska jag vara rädd om mej.. men mår så bra i denna mans sällskap. Så lugnt och skönt och mysigt. Bara vi två. Inte massa fest och folk. Vi hänger med varandra och bara är… sååå ljuvligt. Fredags kvällen blev sååå mysig.

Alltså Linn skulle komma och hämta rese sängen.. omg vad jag svor och klämde fingrar innan jag gav upp att försöka få ner den…arrrgggghhhhffftt.. låter det typ när jag provade. Linn fick komma upp och göra det.. gjorde det på ett kick.. mmmm…

Hon älskar mysa denna. Ligger och myser på golvet.. där eller hos mej..

Efter jobb idag( lördag) gick vi en lång skön runda min hund och jag. Sååå ljuvligt..tyst och skönt och bara vi två.. ja ja lite folk ute men dom behöver jag ju inte prata med..hehe..

Blåste på minsann men solen va framme… så då är jag framme…hehe.

Efter en timmes promenad fick Diva göra mun mot mun metoden på mej… haha.. näää då. Vi tog en paus i solen och Diva blev lite kelig visst…

Kalas och firade min fina svägis på kvällen. Som vanligt så gud mat och efterrätt.. man är smäll mätt nu.. götte…

Min fina tös….

Här spelar hon bowling med kusinerna… hehe.. hon går in för det va???

Jag spelade oxå men svårt att fota sej själv… hihi..

Näää hörre ni.. nu är jag så trött.

Diva och jag kryper ner i bingen.. ska sova lääänge imorgon. Åke kommer oxå hem från pappa..

Så ser vi vad söndagen har att Erbjuda..

Jag önskar dej en trevlig och skön Söndag❤️.

Sov Sött❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: