Mitt driv att prata om psykisk ohälsa är viktigt för mej!!!

Jag kan nästan sä att Du som läser min blogg har någon form av kontakt med någon som lider av psykisk ohälsa. Kanske så tom att du själv lider av det.

Ni vet jag driver det hårt med att vi måste våga prata om det. Vi måste våga vara öppna med det för att vi ska kunna få folk att förstå.

Det är apa jobbigt att leva med. att oxå vara nära anhörig till någon som lider av psykisk ohälsa är minst lika jobbigt. Det är oerhört viktigt att förstå att stå sidan om är väldigt jobbigt och påfrestande.

Att vara mamma eller pappa, barn eller vad som till den drabbade är jobbigt.

Jag har skapat en sida på FB som jag vill vidare utveckla. Där skulle jag vilja att just Du som lider eller känner någon med psykisk ohälsa tittar in. Där är det meningen vi ska skriva om vardagen. Kanske har du frågor du vill ventilera? Eller skriva om din dag? Eller vad som. Tillsammans ska vi utveckla denna sida till nått bra och framför allt vill jag få fram att det är helt OK att prata om det.

Ta gärna del av min sida och bjud gärna in personer du tänker på.

Dela den på FB så den sprider sej.

Vår Verkliga Vardag!

Stort super tack för att just Du är Du❤️. Låt ingen ändra på dej. Du är prefekt som Du är❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: