Igår va det trollis mys & idag valde vi tacka NEJ & mysa Åke & jag!!

Veckan har varit lite tuff för kropp och knopp. Så när fredagen kom va det ljuvligt att få mötas av vår lilla natt gäst när jag kom från jobb.

Lilla Delia ska sova hos mormor & morbror. Vi frågade efter henne då vi saknat henne och det är mormors bästa medicin. Att få mysa och busa med denna solstråle är bättre än allt i världen..

Vi sjunger och leker..hehe..

Lite fokus på barnbarn så mat blev hemkörning.. toppen är det.. tur jag har hund annars hade jag kunnat vara inne i min trygghets lägenhet alltid…hehe… handlar ju allt på nätet och maten hemkörd..hehe.. götte..

Min fine son är ju så klart oxå med i myset..

försöker hitta lilla tosfia när vi ska lägga oss och pussa henne god natt. Men dessvärre kommer jag inte ner i sängen…hehe.. för ovig och dålig rygg..hehe.. smidiga mormor..

Älskade lilla unge när hon vaknar till vill hon bara vara nära och mysa med mormor. Kan sova med henne så heeeela natten.. vi blir så svitta bara…hehe..

Kl 06.45 vaknade den lilla… omg mormor va mer dö än levande kan jag säää.. bild utan filter får ni här….japp… verkligheten svider… hoho…

Tur Åke tog över bebis myset så jag kom ut och vaknade till på morgon rundan..

Diva for upp i sängen till Lill husse….

Många bus stunder och mys stunder blir det. Är så innerligt tacksam att vi får äran att ta hand om denna lilla tös. Hennes föräldrar är dom finaste föräldrarna och ger henne så mycket kärlek. Men ibland behöver dom paus( eller har inget att välja på när mormor vill mysa) så då myser vi.

Linn och jag tog och körde till lerberget på en kopp kaffe när Linn hämtade henne.

Delia busade och biter gamle mormor i tån.. hehe..

Sen hem och i bilen håller hon mormor i handen( Linn kör).

Nuuu hade vi en del bort bjudningar ikväll Åke och jag. Men valde att vara hemma om vi ska orka med resten av helgen och veckan. Låter tråkigt kanske för Er men känns bra för oss att vi faktiskt kan prioritera oss själva. Jag har folk i min omgivning som har svårt att förstå mina val men det får faktiskt va.

Jag har lärt mej den tuffa vägen att man måste prioritera sej själv och även min tid med Åke. Han har tufft i skolan och kämpar på med sitt och behöver oxå ro och mys med mamma för att orka med sitt. Jag har haft en tuff vecka och väljer att ta hand om mej själv.

Taco mys. Vi lagade mat och dukade lite mysigt.. tvättstället i bakgrunden är väl sexigt…hehe..vardagslivet…

Sen hade vi napp jakt då mamma Linn inte hade fått med alla nappar….

Mobror Åke trött… uppe tidigt..

Mello tajm… Åke laddad..

Så här kul va det med mello…hehe.. håller med honom och bloggar istället… Vilket utdraget mög det är.. jaja.. tur vi alla är olika…

Nuuu är det snart slut ( mello) och blir tidig säng ( är planen). Imorgon är det lite firande för Åke.. alltså han ska iväg och fira en kompis… jag ska krama om min finaste vännina då när barnen festar på…hehe…Ge henne en stooor kämpa på kram❤️.

Önskar dej en härlig fortsättning på lördagen.

Njut och gör det du vill och trivs med. Låt inte andra bestämma till dej❤️.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: