Utcheckning de luxe idag!!

Ja vad att göra… vaknade med sån sketa huvudvärk och ett sånt illa mående.. bläää och fyy..

Åke va ju som vanligt duktig när mamma inte mår bra och gjorde sin morgon omelett själv.

Jag låg i sängen.

Åke stängde dörren kl 09.20 för att gå till bussen.

Nästa gång jag slår upp ögonen står han i dörra hålet till sovrummet… omg då är kl 15.00.. alltså jag sov i fem timmar på raken.. helt magiskt..

Mitt sällskap i sängen när jag sov.. hon va ute på morgonen så klart sen sov hon minsann oxå gott med mej.. mådde bättre när jag vaknade men illamåendet hänger på.

Min älskade dotter kom med fika till oss efter hon varit ute på gården med Delia när jag sov.

Linn skickade denna härliga bild till mormor från dagen på gården.

Så gott dom kom ut i solen och sen upp till mormor med fika.

Jag är lyckligt lottad som har så fina barn med så gott hjärta. Mina barn är otroligt snälla och omtänksamma mot deras mamma. Ja ja… ibland är dom på blocket…hehe.. eller den lille tonårspågen liiite oftare nu för tiden…hihi.. men älskar dom mer än livet och min godaste lilla troll unge Delia.

Alltså sån tur jag tog Maxi hemkörning när jag nu handlade på nätet igår. Någon mening med allt som sker.. hämtar ju ibland men kände mej sååå trött så tog hemkörning..

Såååå skönt och underlättar så för mej… och då är vi bara två..hehe.. förstår detta måste vara det bästa som finns för småbarns familjer med arbetande föräldrar.. så gött.

Frysen full och kylen full till helgen.

Jobb imorgon och sen helg ledigt.

Götte götte..

Hoppas din dag varit bra och skön. Puss & kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: