Onsdags förmiddags vila & härligt uppvaknande till bebis och sol!!!

Underbart väder Idag. Fruset på morgonen när hunden och jag va ute kl 07.00. Helvete vad jag inte är gjord för tidiga mornar..hehe..

Men Åke ska ju upp och till skolan. Sen la jag mej och sov i tre timmar. Så skönt och så behövligt.

Kom en liten Donna och en stor Donna på lite kaffe innan jobb. Började kl 14 idag så det va gott med lugn fm. Lilla trollis skulle gunga ute i solen.

Sen bar det iväg för mormor till jobb. Det hade varit gott att kunna vara ute liiite till men plikten kallade…hehe..

Jag har världens största fönster precis vid mitt kontor och där strålar solen in.. jag älskar sol men det är sjukt varmt och äckligt att bli så svitt på jobbet.. idag blev jag galen av värmen och plockade ihop skyltar och mög för att försöka skydda mej från hettan… snodde begagnats skylt..hehe..

Alltså i min ålder med redan konstiga svettningar uppskattas det ikke att jobba i gassande sol i så många timmar… bläää. Årets huvudvärk igår när jag kom hem efter stått i värmen…

Givetvis är detta meddelat till ledningen… så fortsättning följer ang solskydd…hehe..

När morsan jobbar till 18 så hjälps vi åt att laga mat på kvällen. Enkelt men gott med kassler och ris och sås. Tacksam min som har intresse av matlagning och gillar när vi hänger i köket tillsammans❤️.

Lagar Ni mat tillsammans hemma? Tycker Du det är mysigt eller blir du mest stressad över att ni är många i köket??

Nuuu blir det inte mer för idag..

Suset och bruset i huvudet är bättre idag…något lugnare i öronen. Så viktigt min vila är ännu…

Sov gott min vän och va rädd om dej❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: