Veckan springer iväg & sportlovet snart slut,, skönt!!

Jösses Amalia vart tar tiden vägen .. denna vecka rinner iväg.. Lovet snart slut.. skönt..hehe. Alltså visst är det härligt med lov men tar oxå på mammas skalle..hehe.. jag har visserligen jobbat igår och idag men endå..

Svårt att roa en tonåring. Och han tittar mest på sociala medier om vad alla andra gör. Alla åker skidor säger han.. nackdel återigen för ungdomar som inte kommer iväg på loven. Alla har inte råd eller möjlighet. Och så upplever våra ungdomar att alla hittar på nått..

Min ungdom fick äran att handla till sin lunch han ville göra.. inte illa va..

Han älskar att jag fotar honom. Jag släppte av honom hemma för att köra till jobb. Så gjorde han egna hamburgare och gotte till sej.

Mina vackra rosor börja hänga lite.. men kärleken håller i sej…hehe.. får väl se om den överlever helgens bravader oxå..

Jaaa jag behöver väl inte kommentera vem som tagit lite popcorn till filmen??? Alltså..

Kör man ner hela skålen blir det så… men det går lixom inte riktigt in på min tonåring…

Tog en runda till solen idag efter jobb.. skönt.. behövs nu i detta sjukt aptråkiga väder.. bläää vad jag hatar detta regn och mörka…

Längtar till våren och sommaren.

Vilken årstid gillar du bäst??

Nu ska jag snart sova. Behöver ladda till helgen❤️.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s