Läkarbesök för utmattningen & lika bra att ösa på då med annat smått och gott!!!

Idag börjades morgonen med ett inbokat besök hos min läkare. Skulle prata om min hälsa och sjukskrivning. Nu är det på papper att jag jobbar 50% tom mars ut, 75% tom juni.. sen heltid…

Hur känns det ?? Jooo,, jätte jobbigt med oron över att jag är så rädd att trilla tillbaks igen. Det är absolut min största rädsla… Kommer gå på KBT och jobba med det. Men givetvis känns det oxå stundtals jätte bra. Jag vill ju bli (frisk) och jobba som vanligt. Jag är ju så mycket bättre längre perioder nu. Så klart det känns kul att läkaren tror på mej.

Jag tror oxå på mej… men mycket rädsla hänger med mej hela tiden… Det går forfarande inte en enda dag utan jag får någon känning.. men kan vara lite och hanterbart.

Jag har oxå fått en remiss skickad till reumatologen för att åter igen göra en grundlig koll på min värk. Salva till min psoriasis och droppar till öronen.. nuuuu går det bara utför va…hehe.. host medicin som man blev lite trött av… och avkopplad i kroppen..hehe.. så skriver jag knasigt… skyller vi på den.

Solen är framme.. då luftar Åke benen… hehe. Han hade haft jympa och orkade inte byta om.. jobbigt ju…

Jag vågar påstå att jag tyckte det va kallt i vinden minsann… brrr..

lilla löperskan hittade en liiiten pinne att släpa på…

Så här såg dagen igår ut… blev vila på soffan. Gud som jag hostade och snorade. Bättre idag så jobb och fix fick avklaras.

Har jag inte världens bästa pojke va?? Kom hem med kanelbulle till mamma igår… det är kärlek att tänka på sin mor som ligger och tycker synd om sej själv i soffan..

Mitt trogna sällskap…. världens sötaste lilla tuss. Så kelig och så ofantligt snäll och mysig. Tacksam för hon kom in i vårt liv och piggar upp mej när det behövs.

klart alla ska vara med i soffan…hehe..

Saknar mormors lilla trollunge…inte sett henne på någon dag… hoppas hon kommer imorgon efter jobb till sin mormor och myser..

Alltså… idag jobbade jag full dag pga andra lediga på jobb. Kommer inte ske igen på ett tag.

Men när jag kom hem vid kvart i sju hade Åke gjort mat till oss… Bara för mamma att sätta sej ner och äta.. underbara påg. Så tacksam och pussade på honom och sa ”tack för den fina maten älskade påg” han tittade på mej och sa” mamma, det va inte så svårt att göra”… näää men tanken och att det va klart gjorde mej så glad. Jag hade helt glömt ta fram nått innan jag körde imorse. Så jag va super nöjd.. min goa påg.. överraskar ständigt.. både på ena och andra hållet…hehe…

Detta va nämligen dagens frukost så uppskattade verkligen att komma hem till nått varmt…

Nuuu blir det Nanna. Jobb imorgon sen lite ledigt med Åke. Lov nästa vecka ju. Börjar på fredag med studie dag.. så då är mamma ledig oxå.. gött.

Hoppas Din dag varit bra. Har den varit mindre bra, så är det en ny dag imorgon❤️.

Sov Gott❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: