Läkarbesök för utmattningen & lika bra att ösa på då med annat smått och gott!!!

Idag börjades morgonen med ett inbokat besök hos min läkare. Skulle prata om min hälsa och sjukskrivning. Nu är det på papper att jag jobbar 50% tom mars ut, 75% tom juni.. sen heltid…

Hur känns det ?? Jooo,, jätte jobbigt med oron över att jag är så rädd att trilla tillbaks igen. Det är absolut min största rädsla… Kommer gå på KBT och jobba med det. Men givetvis känns det oxå stundtals jätte bra. Jag vill ju bli (frisk) och jobba som vanligt. Jag är ju så mycket bättre längre perioder nu. Så klart det känns kul att läkaren tror på mej.

Jag tror oxå på mej… men mycket rädsla hänger med mej hela tiden… Det går forfarande inte en enda dag utan jag får någon känning.. men kan vara lite och hanterbart.

Jag har oxå fått en remiss skickad till reumatologen för att åter igen göra en grundlig koll på min värk. Salva till min psoriasis och droppar till öronen.. nuuuu går det bara utför va…hehe.. host medicin som man blev lite trött av… och avkopplad i kroppen..hehe.. så skriver jag knasigt… skyller vi på den.

Solen är framme.. då luftar Åke benen… hehe. Han hade haft jympa och orkade inte byta om.. jobbigt ju…

Jag vågar påstå att jag tyckte det va kallt i vinden minsann… brrr..

lilla löperskan hittade en liiiten pinne att släpa på…

Så här såg dagen igår ut… blev vila på soffan. Gud som jag hostade och snorade. Bättre idag så jobb och fix fick avklaras.

Har jag inte världens bästa pojke va?? Kom hem med kanelbulle till mamma igår… det är kärlek att tänka på sin mor som ligger och tycker synd om sej själv i soffan..

Mitt trogna sällskap…. världens sötaste lilla tuss. Så kelig och så ofantligt snäll och mysig. Tacksam för hon kom in i vårt liv och piggar upp mej när det behövs.

klart alla ska vara med i soffan…hehe..

Saknar mormors lilla trollunge…inte sett henne på någon dag… hoppas hon kommer imorgon efter jobb till sin mormor och myser..

Alltså… idag jobbade jag full dag pga andra lediga på jobb. Kommer inte ske igen på ett tag.

Men när jag kom hem vid kvart i sju hade Åke gjort mat till oss… Bara för mamma att sätta sej ner och äta.. underbara påg. Så tacksam och pussade på honom och sa ”tack för den fina maten älskade påg” han tittade på mej och sa” mamma, det va inte så svårt att göra”… näää men tanken och att det va klart gjorde mej så glad. Jag hade helt glömt ta fram nått innan jag körde imorse. Så jag va super nöjd.. min goa påg.. överraskar ständigt.. både på ena och andra hållet…hehe…

Detta va nämligen dagens frukost så uppskattade verkligen att komma hem till nått varmt…

Nuuu blir det Nanna. Jobb imorgon sen lite ledigt med Åke. Lov nästa vecka ju. Börjar på fredag med studie dag.. så då är mamma ledig oxå.. gött.

Hoppas Din dag varit bra. Har den varit mindre bra, så är det en ny dag imorgon❤️.

Sov Gott❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: