Botox, inringning av trollis & överrasknings hjärtedag❤️!

Idag är det ingen vanlig dag… nä det är dagen då jag vaknade och hade fått botox behandling över natten. Lite snål va jag för blev bara halva läppen… hehe…

Sexig bild…. nääää men min verklighet idag… fått årets blåsa och ont som helvetet.. grrr.. Denna vecka har varit såååå seg med förkylning och hosta… inte fan behövde jag denna botox läpp oxå.. grrr.. ja ja. Försvinner väl..

Jag kände att jag saknar min lilla trollis förfärligt så jag fick ringa in henne.

Sååå nu har vi myst och busat och ätit manglad banan.

Det gillade hon skarpt..

Hon hälsade på mormor lite snabbt på jobb idag… köpte en bil av mormor…hehe..

Jag ville ha henne över natten så vi hinner mysa. Hon är mitt lilla lyckopiller… finns inget mer helande än att få rå om henne. Nu sover hon gott i sin säng.. så får vi se hur länge jag och Åke får sova imorgon. Jag är ledig med Åke så vi kan vila sen..

Diva ligger gärna inne hos Delia. Kommer ut lite då och då och kollar till oss.. hunden då alltså…

Lite mys hos matte ska hon ju lixom oxå ha…

Jag blir sååå varm och rörd i mitt hjärta. Lycklig över att ha så fin och gullig svägerska. Svårt att hitta någon med större hjärta och så otroligt omtänksam och snäll. Fullt upp med jobb och barn och man… men kommer endå alltid ihåg speciella tillfällen och tänker på mej. Jag skäms för sånt tänker jag inte på.. fast hon är min fina vän och svägis… Tittade in till oss idag efter jobb med dessa fina gåvor.

Kära Mia❤️. Jag ska gottgöra det en dag. Vi ska hitta på nått mysigt och härligt❤️. Lovar❤️.

Åke och jag fikade ned dessa goda vanilj hjärtan vi fick av Mia❤️..

Dessa underbara rosor fick jag oxå.. alltså är det verklighet att jag får så mycket omtanke och fint… helt sjukt galet men och helt galet kul…hehe.. älskar ju få fina grejer och blommor. Dom står så fint i min hall… love it..

Har du haft en härlig hjärte dag?? Firar ni ens???

Egentligen firar vi inte alls. Jag köper aldrig nått. Känns mest som det är affärernas påhitt för att tjäna pengar… men klart jag gärna tar emot…haha…

Men alla gör precis som dom vill och det är väl toppen.

Nu önskar jag dej en god natt och många kärleksfulla drömmar❤️.

Sov Gott❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: