Livet efter utmattningssyndrom… finns det lyckokänslor i kroppen??!!

När man känner pirret i magen för vad som komma skall till denna helg,,, då vaknar kroppen till liv.

Jag blev så hjärtligt glad för jag minns inte när jag kände en sån känsla i kroppen senast..

Jag har så mycket fint i mitt liv, ja det vet jag. Det är inte det som det handlar om. Efter min nedgång till helvetet på jorden( utmattningen) så har jag otroligt svårt att hitta mina känslor. Och dom som är lättast att hitta är tyvärr dom som drar ner mej och gör mej deprimerad och olycklig.. det är sååå mycket svårare att hitta glädjen och lyckoruset. Jag blir mätt på alla inlägg och kommentarer på sociala medier om att du bestämmer själv hur du ska må.. för mej som lider av psykisk ohälsa är det tufft att läsa och höra. Inte fan vill jag vakna och va helt ut form.. men det händer faktiskt. Och det ska jag sää att det går faktiskt inte alltid att ändra på.. det jag har lärt mej så mycket bättre är acceptans. Att idag är det en sån dag.. jaha då får det vara det. Bädda ner mej eller göra det som funkar för den dagen..

Meeen i veckan satt jag i bien på väg till jobb.. det blev rödljus.. när jag satt där och väntade på grönt, rätt som det är så bara kom den… känslan lååångt inifrån magen som känns ända ner i tårna och upp i huvudet… typ..hehe.. känslan av att jag är faktiskt tacksam för mitt liv..

Det låter konstig och ni tänker kanske att vad.. kan hon inte uppskatta saker?? Jooo det kan jag.. absolut.. men känslan av att jag är värd nått, att jag upplever det själv.. inte vad Du tycker om mej. Utan jag själv. Jag fick den känslan i bilen.. att.. jaaaa Marlene lilla. Du ska se att det blir bra idag… det är ohyggligt svårt att förklara hur man tänker och känner. Men ni kan tro jag blev glad för att jag fick en sån känsla av vällust.. det kan jag leva på länge… glöttigt kanske någon tycker.. men det bjuder jag på..

Helgen va väldigt spännande och jag tänker jag delar med mej om att jag kanske har fått napp på min kontaktannons…haha.. kommer ni ihop den.. inte fan trodde man att någon ens kunde tänka sej en date med mej när man läste den..

Men i går va jag på en date.. häftigt, härligt & spännande… och näää det är ingen idé ni frågar mer…hehe.. vi tar det med ro och någon gång ska ni få liiite mer info.. vi ser hur allt går..

Jag kämpar på med mitt men tänker mej nu låtas bli lite ompysslad och omhändertagen… när tid finnes för detta…hihi..

Nyfiken vet jag att du är och så får det va ett tag till…hihi..

Nuuu har hunden och jag varit ute i detta absolut ap tråkigare väder ever…. blir tidig säng idag. Imorgon kör jag morgon passet på jobb..09-13…hehe..

Diva löper nu så det mesta av dagen går åt att tvätta sej i dom nedre regionerna… eller bakre kanske man säger på hund… så hon får minsann inte ha någon Date på ett tag…hehe… orättvist men sant…

Har din helg varit bra?? Gjort nått häftigt?? Spännande?? Eller laddat batterierna för veckan??

Njut av söndagskvällen och sov sött❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: