Sjukstuga på sonen & mys med barnbarn!!

Här maler förkylning och feber på.. inte klokt vad envist på sonen.

Ligger i soffan med feber både igår och idag. Halsont och en mans förkylning är inte att leka med..hehe..

Mamma servar honom innan och efter jobb..

Vi klämde en skräckis efter jobb igår… Åke va liiite rädd och höll kudden framför ögonen ibland..hihi.. inte så tuff som han tror..

Ja ni ser ju själv vad jag tycker om filmen… hehe.. är ju inte förtjust i skräckis då dom alltid går till överdrift, så då flinar jag istället…

Diva tyckte nog det va läskigt..

Kompis på besök till Diva på em igår… han blev lite prickig när jag bakade pannkakor och tappade vispen på golvet så det skvätte…lila gubben.. han tvättade sej gärna om nosen efter det….Igår kom min lilla praktikant till jobb en runda… vet inte om hon tycker mormor ålar omkring så på kontoret…

Kallt blött och såååånt sket väder ute idag… inget kul.. men ett måste med vita tussen…

Hon sitter gärna i soffan mitt framför mitt ansikte… tala om att göra sej sedd..

Linn kom och tittade till sin sjuka bror och tvättade lite. Så det va ju mysigt… men dom glöttade sej mest och förde liv…hehe..

Jag själv duschade mitt lilla barnbarn och mös med henne.. det ger mej sån styrka och glädje att hänga med henne. Det är min lilla trollis och jag är oerhört tacksam att hon finns i mitt liv. Fyller det med glädje och kärlek och jag älskar att ha henne nära..

ohhh ja jag älskar mina barn oxå så klart… men dom ser jag ju så ofta…hihi.. ( skojade mina söta barn❤️).

Mönster i såsen idag… hehe..

Näää mina kära blogg läsare nu är kl alldeles för mycket för en mormor..

Dags att Nanna….

Sov Sött och dröm vackert😍

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: