Sjukstuga på sonen & mys med barnbarn!!

Här maler förkylning och feber på.. inte klokt vad envist på sonen.

Ligger i soffan med feber både igår och idag. Halsont och en mans förkylning är inte att leka med..hehe..

Mamma servar honom innan och efter jobb..

Vi klämde en skräckis efter jobb igår… Åke va liiite rädd och höll kudden framför ögonen ibland..hihi.. inte så tuff som han tror..

Ja ni ser ju själv vad jag tycker om filmen… hehe.. är ju inte förtjust i skräckis då dom alltid går till överdrift, så då flinar jag istället…

Diva tyckte nog det va läskigt..

Kompis på besök till Diva på em igår… han blev lite prickig när jag bakade pannkakor och tappade vispen på golvet så det skvätte…lila gubben.. han tvättade sej gärna om nosen efter det….Igår kom min lilla praktikant till jobb en runda… vet inte om hon tycker mormor ålar omkring så på kontoret…

Kallt blött och såååånt sket väder ute idag… inget kul.. men ett måste med vita tussen…

Hon sitter gärna i soffan mitt framför mitt ansikte… tala om att göra sej sedd..

Linn kom och tittade till sin sjuka bror och tvättade lite. Så det va ju mysigt… men dom glöttade sej mest och förde liv…hehe..

Jag själv duschade mitt lilla barnbarn och mös med henne.. det ger mej sån styrka och glädje att hänga med henne. Det är min lilla trollis och jag är oerhört tacksam att hon finns i mitt liv. Fyller det med glädje och kärlek och jag älskar att ha henne nära..

ohhh ja jag älskar mina barn oxå så klart… men dom ser jag ju så ofta…hihi.. ( skojade mina söta barn❤️).

Mönster i såsen idag… hehe..

Näää mina kära blogg läsare nu är kl alldeles för mycket för en mormor..

Dags att Nanna….

Sov Sött och dröm vackert😍

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s