Lördags NEJ fick det bli idag!!

Nähä mina vänner.. här hänger jag i soffan och glor på tv.

Mello idag… omg vilket mög. Men förstår många ser det och väl vi är olika.. men för mej är det helt overkligt man drar in gamla avdankade sångerskor och sångare.. blir ju mest pinsamt..

Ja ja…

Så här blev det denna lördag efter alla ärende innan idag.

Tur man har sin super son med sej som bär tungt till oss..

Jag tog en skön dusch och härlig inpackning i skateboet… så man kanske kan kamma ut det lite… Jag har idag valt att tavla NEJ till roligheter jag blivit bjuden på… tacksam för jag blir tillfrågad men såååå sjukt tacksamt jag har lärt mej att sä NEJ… utan dåligt samvete. Jag behöver verkligen vara osocial idag för att orka med känner jag.. Åke är ju hemma men han tillhör lixom mitt liv min lille påg. Just nu är han med pappa och lite släkt från Stockholm och äter… men kommer igen..

Min kamin går för fullt.. lite värme på innan. Men med så många ljus jag har tänt o lägenheten blev det lixom typ jätte varmt…hehe… mysigt. Älskar värme.. blir lite trött bara när syret tar slut… hihi…

Fick gå ut och vakna till med hunden så jag fick lite luft. Lite kass bild… va kallt om näven..

Det finns statistik på att det absolut tråkigaste som finns att se på sociala medier är vad folk äter.. så varsågoda… här bjuder jag på en aptråkig bild på mycket lätt, nästan färdig mat.. vem har sagt att enkelt inte är gott… mej passar det toppen nu när Åke kom ut på restaurang…

Va fasen gott oxå… grönsakerna sparar vi till en annan dag..hehe..

Näää nu blir det lite film minsann..

Ha en härlig lördag kära du.. njut av det du tycker du njuter av❤️.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s