Lördags NEJ fick det bli idag!!

Nähä mina vänner.. här hänger jag i soffan och glor på tv.

Mello idag… omg vilket mög. Men förstår många ser det och väl vi är olika.. men för mej är det helt overkligt man drar in gamla avdankade sångerskor och sångare.. blir ju mest pinsamt..

Ja ja…

Så här blev det denna lördag efter alla ärende innan idag.

Tur man har sin super son med sej som bär tungt till oss..

Jag tog en skön dusch och härlig inpackning i skateboet… så man kanske kan kamma ut det lite… Jag har idag valt att tavla NEJ till roligheter jag blivit bjuden på… tacksam för jag blir tillfrågad men såååå sjukt tacksamt jag har lärt mej att sä NEJ… utan dåligt samvete. Jag behöver verkligen vara osocial idag för att orka med känner jag.. Åke är ju hemma men han tillhör lixom mitt liv min lille påg. Just nu är han med pappa och lite släkt från Stockholm och äter… men kommer igen..

Min kamin går för fullt.. lite värme på innan. Men med så många ljus jag har tänt o lägenheten blev det lixom typ jätte varmt…hehe… mysigt. Älskar värme.. blir lite trött bara när syret tar slut… hihi…

Fick gå ut och vakna till med hunden så jag fick lite luft. Lite kass bild… va kallt om näven..

Det finns statistik på att det absolut tråkigaste som finns att se på sociala medier är vad folk äter.. så varsågoda… här bjuder jag på en aptråkig bild på mycket lätt, nästan färdig mat.. vem har sagt att enkelt inte är gott… mej passar det toppen nu när Åke kom ut på restaurang…

Va fasen gott oxå… grönsakerna sparar vi till en annan dag..hehe..

Näää nu blir det lite film minsann..

Ha en härlig lördag kära du.. njut av det du tycker du njuter av❤️.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: