Bästa barnen fixar med mamma❤️!!

När mamma är sjuk och Åke ledig ( påg skolan har utvecklingssamtal) får mamma frukost på sängen. Älskade pågen hade gjort amerikanska pannkakor. Det är kärlek det… så med andra ord blev det ingen annons på blocket nu..hehe..

Sen kom Linn med lunch till oss. Alltså.. lycklig lottad är jag.. Det glömde jag ta kort på.. va inte så pigg kan jag sää..

Sovit och sovit… hoppas på snabbt bli bra.. vill inte vara sjuk. Är ju sååå tråkigt..

Sover gott…

Åke kan konsten att pigga upp mamma… herregud alltså…

Vill inte sä vad han liknar..hehe..

Nu har jag oxå bitit av en halv tand.. toppen snyggt… ser hur stålarna flyger iväg…. grrr.. blir tannis signal imorgon..

Så sant.

Nu ligger jag och myser med hunden i tre hundra filtar..

Väntar hem Åke som är och tränar med sin personliga tränare idag. Så somnar han ju gott ikväll…hihi..

Ta hand om dej❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s