Det gnagande samvetet & söndags häng!!

Tänk om man kunde lägga samvetet liiite på sidan ibland. Typ gräva ner det lååångt ner i marken i mörkret.

För samvetet drar ner mej i mörkret ibland…varför är det sååå sketans svårt att prioritera sej själv utan att få dåligt samvete.

Hur fixar man det??? Hur gör man med känslan av att man inte räcker till om man lägger lite tid på nått man själv uppskattar??? Nu vill jag poängtera att ingen kräver nått från mej som gör att mitt samvete bråkar.. tvärtom. Familjen och mina nära vänner säger år mej mej att prioritera mej själv.. Det är jag själv som konstrar..

Gör jag nått efter jobb när Åke är hemma så får jag känslan av att jag är en dålig mamma. Han är ju här alltid i veckodagarna och jag är nästan alltid hemma med honom.. jag vilar mycket, är en tråkig mamma då (tycker jag).

Vet jag gör allt för mina barn( jag tror dom vet det) men endå ni vet.. har du dåligt samvete när du gör nått för dej själv?? Vad du tycker om, eller går på en mysig middag en kväll??? Hur hanterar du det? Eller det är inga problem för dej??

Berätta gärna dina roligheter du hittar på för att stärka dej själv. Alltid kul att läsa era berättelser..

mycket söndags mys idag.

Trollis sov över i natt med sim mamma. Linn är jätte snorig och hostig. Så jag tog Delia på natten så hon fick sova ordentligt och vila sej. Så hon mådde bättre imorse när hon vaknade.. Delia va oxå rätt snorig så mormor hade att göra..hehe..

Men tog en lååååång middags vila efter dom åkt hem.. Mög väder idag… blött och blött… snön smälter bort.. synd.

Diva provar Delias säng…hehe.. hon älskade inte vara där precis… hihi..

Min lilla påg och jag hänger och förevigar vårt häng…

Idag har både hund och påg varit på annons på blocket… grrr.. hunden for upp på bordet i vardagsrummet och snodde en stor bit skinka… grrr…men nöjd va hon..

Sonen är en kaxig liten tonåring rent allmänt… jesus att han gitter säger jag bara..( ja jag älskar honom men kom inte och sä att er tonåring aldrig kaxar och bråkar??). Jag kommer inte tro på en enda som säger att deras tonåringar inte bråkar ..hehe… gratulerar säger vi väl då..bra jobbat..

Diva bekantade sej med en annan vit sak ute på gården.. den va läskig tyckte hon… då va hon inte så tuff den lilla tussen…

Näää nu är det natten.

Sov sött och hoppas Din helg varit härlig❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s