Det gnagande samvetet & söndags häng!!

Tänk om man kunde lägga samvetet liiite på sidan ibland. Typ gräva ner det lååångt ner i marken i mörkret.

För samvetet drar ner mej i mörkret ibland…varför är det sååå sketans svårt att prioritera sej själv utan att få dåligt samvete.

Hur fixar man det??? Hur gör man med känslan av att man inte räcker till om man lägger lite tid på nått man själv uppskattar??? Nu vill jag poängtera att ingen kräver nått från mej som gör att mitt samvete bråkar.. tvärtom. Familjen och mina nära vänner säger år mej mej att prioritera mej själv.. Det är jag själv som konstrar..

Gör jag nått efter jobb när Åke är hemma så får jag känslan av att jag är en dålig mamma. Han är ju här alltid i veckodagarna och jag är nästan alltid hemma med honom.. jag vilar mycket, är en tråkig mamma då (tycker jag).

Vet jag gör allt för mina barn( jag tror dom vet det) men endå ni vet.. har du dåligt samvete när du gör nått för dej själv?? Vad du tycker om, eller går på en mysig middag en kväll??? Hur hanterar du det? Eller det är inga problem för dej??

Berätta gärna dina roligheter du hittar på för att stärka dej själv. Alltid kul att läsa era berättelser..

mycket söndags mys idag.

Trollis sov över i natt med sim mamma. Linn är jätte snorig och hostig. Så jag tog Delia på natten så hon fick sova ordentligt och vila sej. Så hon mådde bättre imorse när hon vaknade.. Delia va oxå rätt snorig så mormor hade att göra..hehe..

Men tog en lååååång middags vila efter dom åkt hem.. Mög väder idag… blött och blött… snön smälter bort.. synd.

Diva provar Delias säng…hehe.. hon älskade inte vara där precis… hihi..

Min lilla påg och jag hänger och förevigar vårt häng…

Idag har både hund och påg varit på annons på blocket… grrr.. hunden for upp på bordet i vardagsrummet och snodde en stor bit skinka… grrr…men nöjd va hon..

Sonen är en kaxig liten tonåring rent allmänt… jesus att han gitter säger jag bara..( ja jag älskar honom men kom inte och sä att er tonåring aldrig kaxar och bråkar??). Jag kommer inte tro på en enda som säger att deras tonåringar inte bråkar ..hehe… gratulerar säger vi väl då..bra jobbat..

Diva bekantade sej med en annan vit sak ute på gården.. den va läskig tyckte hon… då va hon inte så tuff den lilla tussen…

Näää nu är det natten.

Sov sött och hoppas Din helg varit härlig❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: