Omg sååå sent men sååå kul kväll & torktumlar kaos!!

Så nu har jag landat i sängen efter en kväll full av skratt och god mat och dricka.

Sjukt god firre…

Annas bästa sida… love….

Sjukt god kaffe Karlsson.

Stabil efterrätt…haha.. men jätte toppen god…

Drinkar…jodå gick ju oxå ner…

Jaaa vi är ju som vi är..hehe..

Inga kommentarer behövs va…. kul kväll lixom…tacksam för mina fina knasiga vänner..

kändes ju sådär smart att ge sej på torktumlaren efter en kväll på stan va,??? Gick lixom inte toppen ATG tömma den. Får va till en annan bättre tidpunkt tror jag minsann..

Natta mackor… mumma.. hehe..

Nuuu är jag sååååå trött.

Somnar gott efter en härlig och rolig lördag..

Hoppas du haft en toppen lördag ❤️.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s