Lilla Boss vilar nu i frid, bebis mys & hundvakt!

Vi bäddade om vår lilla hamster igår kväll. Han somnade in i ro. Han fick 2,5 år med oss. Sorgligt men samtidigt fick han ett långt liv för att vara hamster. Blir begravning när det går att gräva i marken.. Åke vill gräva ner honom. Va lite fruset idag.. hoppas det släpper snart..känns olustigt att han hemma så länge.. for ju lägga honom i frysen om det drar ut på tiden.. känns ju sådär…

Någon som vill ha bur och hamster grejer så hör av er. Finns här. Hur fina som helst. Blir inga fler hamstrar här minsann. Nä nu ska jag spara till en vinkyl..hehe..

Idag jobbade jag på anläggningen i Helsingborg. Trevligt men lite fesigt med folk.. va ju snöigt och kallt ute så folk höll väl sej hemma. Men kul med lite nytt endå.. trevliga arbetskamrater där oxå..

Linn har sin tvättdag här på torsdagar tydligen..hehe.. men det passar mej toppen för jag myser med trollis massor då..gotte… som hon växer på..

Mys och bus i sängen…haha.. alla va i sängen och snackade med Delia.. hundarna är givetvis med i vårt mys…fast dom fixar mest med varandra…hehe..

Och så kom snön.. kunde ju bli ordentligt så det lägger sej..

Men som alla småbarn skulle trollis oxå ut. Hon tyckte det va så kul..

Sen somnar man gott i mormors säng…

jaaaaa så här bryter stora syster ihop när hennes lillebror går in i duschen… och ropar att han glömde visst ta av sej strumporna innan… blev jag förvånad.. ehhh…skiter björnen i skogen….haha.. denna påg..

imorse va det trångt i sängen men så mysigt…

Tog lite tid innan Diva tyckte det va ok att dom va båda i sängen.. hon tror ju hon äger hela sängen lixom. Men det fick vi ju meddela att så är ikke fallet.. så det gick bra till sist..

Innan jag går till jobb så väntar dom på promenad..

idag va det visst happy socks här.. blir så ibland..hehe..

Nu är jag trött och snart bingen.

Fredag imorgon och ledig lördag… wooop wooop…

Sov sött.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s