Är du rädd för att åldras, eller åldras du med insikt om att livet är bättre ju äldre du blir????

Att åldras är ett privilegium, tycker en del.

En del åldras med ångest över att dom faktiskt blir äldre..

Hur känner du? Njuter du i fulla drag och tar vara på livet? Lever du varje dag som om det vore den sista dagen i ditt liv?

Eller lever du lite lugnt, planerar och funderar mycket på framtiden??

Jag själv tycker just nu att min ålder är toppen.. känns skönt att blicka tillbaks i livet och ha levt det livet jag gjort. Vi pratade på jobb om ålder.. hur två med samma ålder kan skilja sej så.. häftigt. Någon verkar äldre, någon yngre.. men vi va iallafall överens om att det är rätt skönt att åldras.

Många saker i livet känns så mycket stabilare nu när man är lite mitt i livet lixom. Jag värderar ju lite annorlunda nu än när man va yngre. Känns skönt att inte vara så fokuserad på ytliga saker.. jag trivs med mej själv och passar det inte andra får det va.. Vad gör det väl om man har något kilo extra på magen, jag njuter hellre av lite gott istället för att svälta mej och jämt tänka på mat…hehe.. Jag upptäckte minsann oxå att man fått en del rynkor.. men gud det är ju jag.. det är så jag åldras och så jag ser ut. Varför ändra på det??? Nu säger jag inte att det är fel med botox och andra ingrepp, men inte min grej.

Känslor när man kommer upp i ålder är oxå häftiga. Åtminstone så känner jag så. Jag tillåter mej så mycket mer att känna… kanske en trygghet att man vågar efterhand som livet går.. jag gråter mer, jag skrattar mer & jag har så mycket kärlek i mitt hjärta som jag nu vågar visa. Visst jag är ju kvinna så ibland blir det många känslor på en och samma dag…

Tacksam att jag får vara med mina barn och mitt lilla barnbarn. Mormor titeln gör ju inte en yngre precis… hehe.. men sjukt stolt mormor är jag.

Många har svårt att acceptera att dom blir äldre, försöker få tiden att stanna. Jag tänker på det ibland när jag pratar med folk.. tur vi alla är olika och det har jag full respekt för.

Som Björn Ranelid sa ” störst av allt är Kärleken”❤️. Det kan betyda mycket..

Jag säger ta vara på livet och acceptera dej för den Du är. För Du är perfekt som just Du❤️❤️.

Natti Natti❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: