Söndags skit regn väder, badminton & söndagsoro!!

Hello… Hoppas det är bra och att din söndag varit skön. Gjort nått du tycker är kul eller bara myst och slappat idag..

Ursäkta min klagan över vädret nen skjut mej sååå tråkigt det är.. blåser, regnar och kallt som fan ju.. bläää. Sedan jag blev sjuk och nu återhämtar mej på helger och mina förmiddagar är jag så känslig över vädret. Verkligen hatar denna årstid.. vissa dagar är det inte ens ljust.. ap jobbigt. Mycket lättare att vakna och känna sej piggnar det är ljust ute…någon som upplever det oxå?? Jag tänder 790 ljus och visst är det mysigt.. men har minsann hellre sol och 30 grader ute..hehe… jag är inte gjord för att bo i Sverige… tror jag..

Mina nya kopp till jobb… ja ja..söt flamingo va?? Hihi..

Åke spelade badminton idag med kompis. Linn och Delia följde med. Vi skulle gått en runda under tiden men regnet öste ju ner. Och näää då går jag ikke ut..

Det bästa man har sätter man på bordet.. går oxå bra att ligga ner..hehe..

Dessa söta små adidas dojjor. Är ju helt ljuvliga och hon har fått dom av sin farmor. Gulliga som bomben..

Jaaaa vad säger vi… Hur Åke lyckades vid frukosten att få ner äggskalet i honungs burken vet ikke jag.. tänker nog inte försöka fundera ut det heller.. säger bara.. suck..hehe.

Söndag mys i köket medans maten är i ugnen och på spisen…

Hopplock idag. Blev så bra så…

Ni alla som lever med oro i kroppen för vad dagen som kommer ska bringa… nu vet. Känslan av att lägga sej med ont i magen, spänner och trycker i bröstet och andningen är jobbig, magen kniper och man mår illa… sååå hade min lilla son det ikväll.. nytt på Chemat imorgon och det stör lite i knoppen. Jag lider med honom för vet precis hur det känns..

Jag har legat hos honom och han somnade till sist. Låter honom somna med känslan av att det är ok att känna så. Få vara orolig. Få vara nervös.

Jag säger aldrig att det löser sej, för det vet jag inte. Däremot säger jag att tillsammans klarar vi mycket. Mycket mer än vad vi tror. Jag finns vid hans sida. Stöttar och tröstar.

Nu är jag nerbäddad och hoppas på en bra nattsömn. Det behöver man för att klara måndagen.

Sov sött❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: