Nyårslöfte… inget för mej & 2018-2019!

Hur gör du med nyårslöfte? Är du sån som ska en massa nytt och hälsosamt men inte håller det? Eller har du nått nyårslöfte som är viktigt och du lever efter det sen?

Själv lämnar jag aldrig nått nyårs löfte.. dels för det ska inte behöva bli ett nytt år för man ska behöva göra förändringar i sitt liv, och jag hade säkert inte kunnat hålla dom endå..hehe.. så bättre skita i det och ta det nya året som det kommer.

Min känsla är att mitt 2019 kommer bli ett år där jag kommer få ta med mycket verktyg från 2018 att jobba med. Jag kommer gå en runda till i KBT och utnyttja att jag får 10 gånger till. Tycker det känns så bra och stärker mej. Tacksam min läkare fixar det.

2018 har varit ett väldigt upp och ner år. Jag är oxå väldigt medveten om att livet är så. Jag ska lära mej hantera dessa uppgångar och nedgångar bara. Lära mej att jag är så mycket värd och förtjänar faktiskt att vårda mej själv väl. Inte ta skit och så säga NEJ. Det gör jag ju så myyycket bättre nu och ska ikke sluta. Tvärtom.. på vissa område jobba mer på det.

Jag har hela tiden min sjukdom ( ja det är faktiskt en sjukdom) på mina axlar. Vart jag än går följer den mej som ett moln.. jag ska lära mej att hantera detta moln när det vill tynga mina axlar allt för mycket. Jag tar med mej att vila och känna in stunden är super viktigt för mej. Att jag är här och nu… inte stressa och oroa mej för vad som händer.. det kan vi ju inte påverka endå. Här o nu… är vi lixom..

Jag medicinerar forfarande med antidepressiva och kommer göra det tills det känns ok att trappa ner. Kommer den dagen i år eller nästa år… ja vem vet.. och kvittar det.. japp.. fullständigt för mej. Det kommer när jag känner det är dags..

JAG tar hand om mej bättre och ställer inte så stora krav på mej. Jag gör så gott jag kan, passar det sedan inte någon, sorry för den då ju.. inte för mej. Jag gjorde ju mitt bästa utifrån det jag hade.

VÄNNER kommer och går heter det ju… man blir otroligt medveten om omgivningen när man vaknar till liv lite efter en sån djupdykning jag gjorde. Det tar tid och det är egentligen oxå en sorg när man inser hur nära man haft vissa, men endå så långt bort. Jag har fått jobba mycket med att acceptera att alla inte förstår, för hur kan man det om man inte varit nere i skiten själv. Jag har känt mej så ensam i min sjukdom, eftersom det känns som ingen förstår. Så är det ju givetvis inte..det är min känsla och det är oerhört jobbigt när man är mitt i en utmattning/ depression.

NÄR man gör en sån lång utcheckning och resa som jag gjort så är det på väg tillbaks som jag märkt vilka som stannat vid min sida. Vilka som faktiskt fanns där och tom ibland fick påminna mej om att dom fanns där. Jag är evigt tacksam för Er ärlighet och ibland lite påtryckningar på mej om att lära mej sä NEJ. Sonja min vän har varit tuff men alltid funnits där. Ärlig och omtänksam❤️. Så tacksam för hennes vänskap. Givetvis finns det fler vänner men en extra kram får Sonja. Det kan hon få imorgon för då är det kaffe tajm..hehe..

LIVET på vår nya adress gav mej mer än vad jag någonsin kunde tänka mej. Här hängde vi på gården och vipps så hittar man en like… en vän som är som jag.. hur stora är dom oddsen..hehe.. som Åke säger..mamma, du och Gisela är ju heeelt knasiga, men roliga och ni skrattar så mycket ihop. Helt häftigt att vi lixom klickade och hittade en sån fin vänskap. Guld värt för mej. Och Gisela förstår mej, vi peppar varandra och stöttar varandra. Och bor nära varandra…hehe.. toppen.hennes pågar är ju oxå så gulliga och snälla..ljuvligt. Tack Gisan för du finns i mitt liv❤️

NÄÄÄ detta blev ju ett djupt inlägg på första dagen på nya året. Men så är det ibland.

Nu lägger jag mej med mitt hjärta fullt av kärlek. Till mina barn, mitt lilla barnbarn som är min bästa medicin ever.. Dom får mej att må bra och känna att livet är värt att ta hand om. Vem vet vad året ha att ge i kärlek❤️. Kommer prinsen ridandes…hehe.. eller kanske i en snygg bil…funkar ju det oxå…hehe..

Nu hoppas jag att ditt 2019 blir ett År där du tar hand om Dej.

Se till att Du mår bra❤️

Räkna inte med att någon annan gör det åt dej.

Du tar hand om Ditt liv❤️.

Se till att ha folk omkring dej som vill Ditt bästa och du känner dej trygg med❤️.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

2 reaktioner till “Nyårslöfte… inget för mej & 2018-2019!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s