Lillejul helt i min smak, sol & bara lugnt & skönt!

Nämen är det lyxigt eller vad att ha en sån lugn och skön lillejul. Jag är ju så bra på att sä Nej och göra vad jag vill( ja Åke oxå). Så idag va det helt och håller ett mysigt julmys med Åke.

Härlig lång promenad i skogen med Vita tussen… sen skulle vi gå till minneslunden och tända ljus. Är jag den enda som lixom gått vilse på en kyrkogård..hehe.. är värsta labyrinten där.. men vi fick mycket frisk luft iallafall… hehe..

Sen åkte jag till solen ett tag.. han lixom inte till ett annat land( inte råd heller för den delen) så blev en 15 minuters sol dröm runt hörnet.. känns lite trevligt med lite färg på dessa bleka kinder. Värme är ju såå gött efter promenad.

Jag firar in julen med lite bubbel och fix hemma. Går i mysisar och bara hänger.. Åke kom från pappa på em och hjälpte till med maten.

Något fix med köttbullar som ska rullas i ost och sen stekas.. jaa det är lilla kockens påhitt..

Vi läxade till med förrätt.. hehe…

Sen åt vi torsk.. mums..

Vi kom ut och åkte pulka oxå mem då glömde jag så klart telefonen. Väldigt synd då Åke trillade av pulkan och åkte på mage, varav byxorna kasade ner till vaderna… jag trodde jag skulle dö av skratt.. Han kom ner för backen i kallingar och byxorna på skorna.. omg sååå kallt och sååå smutsig.. hehe..

Kvällen räddad.. woop woop.. jag kammade in 200:-.. än så länge.. väntar på storvinsten… hihi.

Som vanligt i vår stooora soffa är alla nära mamma… hmmm..

Åke tyckte bingo lotto va segt.. så han gav upp… men det va väääldigt långrandigt måste jag sää.. gud så tråkigt…hihi.. men bra jag vann lite… tur va väl det..

Jag önskar Er alla en härlig Jul. Njut och stressa inte runt. Livet är så mycket behagligare utan stress och press.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: