Lillejul helt i min smak, sol & bara lugnt & skönt!

Nämen är det lyxigt eller vad att ha en sån lugn och skön lillejul. Jag är ju så bra på att sä Nej och göra vad jag vill( ja Åke oxå). Så idag va det helt och håller ett mysigt julmys med Åke.

Härlig lång promenad i skogen med Vita tussen… sen skulle vi gå till minneslunden och tända ljus. Är jag den enda som lixom gått vilse på en kyrkogård..hehe.. är värsta labyrinten där.. men vi fick mycket frisk luft iallafall… hehe..

Sen åkte jag till solen ett tag.. han lixom inte till ett annat land( inte råd heller för den delen) så blev en 15 minuters sol dröm runt hörnet.. känns lite trevligt med lite färg på dessa bleka kinder. Värme är ju såå gött efter promenad.

Jag firar in julen med lite bubbel och fix hemma. Går i mysisar och bara hänger.. Åke kom från pappa på em och hjälpte till med maten.

Något fix med köttbullar som ska rullas i ost och sen stekas.. jaa det är lilla kockens påhitt..

Vi läxade till med förrätt.. hehe…

Sen åt vi torsk.. mums..

Vi kom ut och åkte pulka oxå mem då glömde jag så klart telefonen. Väldigt synd då Åke trillade av pulkan och åkte på mage, varav byxorna kasade ner till vaderna… jag trodde jag skulle dö av skratt.. Han kom ner för backen i kallingar och byxorna på skorna.. omg sååå kallt och sååå smutsig.. hehe..

Kvällen räddad.. woop woop.. jag kammade in 200:-.. än så länge.. väntar på storvinsten… hihi.

Som vanligt i vår stooora soffa är alla nära mamma… hmmm..

Åke tyckte bingo lotto va segt.. så han gav upp… men det va väääldigt långrandigt måste jag sää.. gud så tråkigt…hihi.. men bra jag vann lite… tur va väl det..

Jag önskar Er alla en härlig Jul. Njut och stressa inte runt. Livet är så mycket behagligare utan stress och press.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: