Vem sa du va välkommen hit!!!!

Grrrr… ingen har bjudit in dej va?

Ändå behagar du dyka upp bara sådär🤮🤮🤮

Vad får dej att tro att du är det minsta välkommen till vår lilla vrå?

Vi som försöker få lite julstämning här.

Tro mej du kunde inte komma mer olägligt än nu. Jag va redan rätt nergången och trött..

Näää du bara stormar in här och trycker ner någon som redan ligger. Fegt, otrevligt och mycket mycket tråkigt.

Nääää det är väl bara att gilla läget då. Nerbäddad och håller nog på att döööö( nä visst nä, jag är ingen man) så jag dör väl inte av det. Men ligger ifall nerbäddad och tycker synd om mej.

Tänker inte vara det minsta trevlig mot denna objudna bacillusk..

INFLUENSAN… hoppas verkligen du inte trivs här ,så du inte har för plan att stanna länge…jag ska göra allt jag kam för att du ska misstrivas riktigt..

Blääääää och usch… nä nu har jag beklagat mej.

Nu blir det vila hos min son.

Thanks God för mina barn. Åke tar hunden och Linn hämtar all mat jag bokat på Maxi idag❤️. Alltså nått rätt har jag gjort i mitt luv som fått dessa två ljuvliga barn som tar hand om sin mamma. Det är inte ofta men ibland behöver tom lilla jag hjälp…hehe.

Hade ju lixom beställt liite nu till jul…detta hämtade Linn och kånkade upp till mej. Hon lagade oxå mat till oss❤️❤️❤️.. älskade ungar.

Over and out… och besöka dass nu🤮🤮🧻🚾.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: