Om man bara kunde stanna tiden ett liiitet tag!!!!

Tänk vad jag ibland önskar att Man kunde stanna tiden… bara för ett tag. För att andas, stanna upp och bara få luft i lungorna för att orka fortsätta sin vandring i livet.

Andrum från allt runt om… frys tiden för alla utom mej, så kan jag få vila, samla energi och vila hjärnan.

Söker tysthet men svårt att hitta.. alltid ljud och brus i huvudet..

Tomtemor och jag jobbar på med våra liv… hon verkar dock lite mer harmonisk i sinnet än jag…hehe..

Just nu är jag sååå hjärn trött.. tuffa veckor mentalt här hemma. Sonen som inte vill gå i skolan… och allt det tar med sej.. psykiskt är det jobbigt och påfrestande…

Söker ett andrum… vart laddar jag… när laddar jag… känns som jag nätt och jämt håller mej ovanför vattenytan just nu… lägger mej tidigt, går upp med sonen, äter frukost med honom, jobbar sen hem igen.. jag älskar min son mer än allt i världen. Tro aldrig nått annat. Men nu har han en trött mamma. Känner mej otillräcklig och kass mamma..

Kl är 21 och nu spelar han på datorn. Efter fått massage av mamma. Han hade ont i huvudet och nacken…

Jag sitter vid tvn. Knappt nått ljud på.. det susar och piper i öronen… Alla ljud är just nu störiga. Tom min nya torktumlare fick sej en arg blick innan… brummade ju..Hehe..

Sitter och glor rakt ut i vardagsrummet. Tänker om jag skulle gå och lägga mej… igen tidigt.

Kl 21.07 en lördag…. lattjo liv..

Så ser min lördag ut❤️

Hur ser Din lördag ut?

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: