Morgon mys, helsuper rent hem & kvällsmys!!

Jaaa just det.. idag blev det mys direkt på morgonen.

Jul duken hittad och här dukades det upp med frukost imorse. Ja det glömde jag ju fota. Inte van att få frukost framdukad så va väl i chock..hehe..

Denna lilla goding mös med oss imorse innan mormor skulle till jobb… sååå gulle och mysa med. Hon älskar att mysa och hänga i knäet.. ljuvlig känsla..

Här åker dom hem för denna gång… för att jag sedan åt middag med dom på kvällen igen hos dom..hehe..

Jag har skämt borr mej skälv igen…. wooop woop… sååå härligt. Städfirma som storstädat min lägenhet… det är fanimej sååå härligt att komma hem och känna doften av nystädat. Allt glänser och är så fint.. Åke och hunden får bo på balkongen nu.. hehe.. ( skojade så ni behöver inte ringa någon och skvallra).

Bildbevis på det… här ligger hon inne gott i soffan och äter sitt fredags gotte…

Åke är…. gissa vart…. näää tror ni.. datorn på sitt rum… hehe..

Men gud vad han skattat ikväll med sin kompis.. älskar höra hans skratt och jag smälter i hela kroppen av kärlek. Älskar hans skratt som jag dessvärre inte hör allt för ofta nu för tiden… så jag njuter när gan skrattar högt på sitt rum..

Nuuu är det Nanna.

Lördags tjänst på jobb imorgon.

Så upp i tid. Börjar ju tio…hihi..

Jag önskar Dej en härlig kväll och helg❤️☃️. Det ska komma snö säger dom… mysigt❄️☃️💨.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s