Känslan av att inte räcka till som mamma!!!

Tänker just nu efter en lite ledsam kväll med sonen hur faaan räcker man till… jag skulle gör vad som helst för honom. Känslan av att inte veta vad jag ska göra är outhärdlig… sorgsen och såååå jobbigt.

När dipparna kommer på honom lyssnar jag ju självklart och försöker trösta. Men i hans värld är det nog inte mycket att hurra för… jobbigt för honom… skär så i mamma hjärtat….vill så gärna han ska må bra och ha ett roligt liv.

Jag vill inte han ska undra varför han finns ens….hans känsla av att inte känna sej omtyckt… han är ju den snällaste lilla påg som finns. ( ja han är tonåring oxå så visst..hehe). Största hjärtat och omtänksam som få… varför förstår han inte det???

Vår lilla goding kom idag med sin mamma och tvättade i tvättstugan.. och ni ser hur roligt hon tycker det är ju.. jag förstår henne precis..hehe..

Imorgon kommer dom… wooop wooop.. mina maskiner.. längtar… knasigt va??? Hehe..

Diva gör sej ju isåfall sedd om man nu råkar glömma bort henne när lilla trollis sover i mormors knä… smart hund…

Nu blir det sova.

Trött i huvudet och ledsen i hjärtat.

Ja, livet är en fest, synd jag inte blev bjuden bara!!!!

Natti❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: