Idag har jag investerat mot min stress….

Fy fan vad dyrt att lida av utmattning och samtidigt investera i sitt välmående…undviks stress kan visst svida lite i plånkan…

Idag blev det inköp av tvättmaskin och torktumlare. Nu orkar jag verkligen inte stressa mer med att hinna tvätta efter jobb. Och då jobbar jag bara halvtid… blir stressad och får andnöd bara jag tänker på hur det ska gå när jag jobbar heltid. Mina arbetstider är inte riktigt gjorda för att boka tvättstuga..

Sååååå idag är det gjort..

På onsdag kommer dom och installerar mina godingar. Jag ska nog sitta inne på toa och fira med ett glas vin🍷.. det kan man väl?? Är väl inte alls konstigt…hehe…

Skål på det..

Over and out…

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s