Sammanfattar helgens fest och dop med underbara människor!!!

Heelt magiskt att vi bor så nära men endå är så olika på mycket. Vi och vårt grannlands folk… traditioner, öppenhet och inte alls stela som många svenskar… ja ja.. så är det så gnäll inte om det…hehe.

Jag förstår sååå att Linn trivs så bra med dessa härliga och lättsamma människor. Nu har vi lilla Delia som oxå gör att vi alla får äran att träffa och lära känna dessa godingar.. Danska godingar..

Så otroligt hjälpsamma och fixar så fint till både festen dagen innan och sen till dop kaffet efter. Linn bakat ljuvligt efterrätt. Massa danska specialiteter till mat…kan det bli bättre?? Nix nix..

Detta va bara en del av maten ..Lokalen delade man med ridhuset så sjukt mysigt att se när dom hade lite hästar och ridning där. Häftigt..

Lokalen va mysig och det gjordes så mysigt..

Linn är ju bara så pysslig..fullt upp innan festen börjar med allt sitt pyssel

karlarna kör igång…hehe..

Åke och jag är på plats..hehe..

Nääää han har inte testat ölen… tror jag….

present öppning.

Dessa två… mamma och mormors fina flickor… kärleks spridarna..

Här lämnar vi Helsingborg för att köra på dop.. ja ja jag vet.. bilderna kommer lite i o ordning men liiite trött nu så slänger ut dom lite efterhand som jag glottar på dom..

Vi fick bo i Victors farmors fina lägenhet. Så tacksam för det. Båda mina känner sej som hemma..hehe.. Linns far bodde oxå med oss.. Tyvärr missade Åkes pappa dopet. Men vi får visa bilder och berätta alla roligheter..hehe..

Sen blev det att köra mot Helsingborg efter dopet. Vi skulle stannat till igår men kändes bättre att komma hem idag med Åke och gans krångliga mage.. hans allergi va oxå riktig jobbigt i natt.. borta bra men hemma bäst.. så är det verkligen..

Jag har det bra, jag här bak i bilen… hihi…Henrik ville köra hem.. jaa och bråkade jag om detta..näää gud nä… låt han köra… Åke håller ställningarna där framme.. toppen. Passar mej perfekt.. tur jag har någon nytta av exet ju…hehe..

Slappar och vilar….

Hemåt på Bält bron…

Nuuuu checkar jag ut för idag…

Nöjd, Glad & Tacksam för helgen och alla dessa ljuvliga människor jag träffat.

Tacksam för att mina barns pappor och jag har en så bra och lättsam relation så vi kan fira och trivas ihop. Finnas med i barnens liv tillsammans och se till att alltid finnas där❤️.

Sov sött och hoppas Du hade en ljuvlig helg.

Stor kram❤️❤️❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: