Hej ooo hååå vad tiden den går….!!

Nu tycker jag tiden rullar iväg… lite fix inför resan på fredag och jag får flera gånger sansa mej i hjärnan för att inte stressa upp mej.. träning, träning & andning…

Det är sååå sjukt lätt att komma in i fartfyllt hjärn verksamhet alltså. Nackdelen oxå va själv i detta ibland, känner jag. Ingen som bromsar en, ingen att avlasta liiite på.. utan har ju lixom rätt mycket fix själv.. men men.. det ser jag som en större utmaning mot mej själv, när jag är stark i huvudet.

Att jag klarar detta själv och kommer bli och är redan sååå mycket bättre på att ta hand om mej och så NEJ! Jag tjatar mycket om att kunna sä NEJ. Ni kanske tycker jag låter heeelt ding med det men för mej är det otroligt viktigt. Att känna efter och tänka efter… varför ska jag göra det här??? Vill jag eller vill andra att jag ska göra det??? Orkar jag??? Är det värt för att sen få bakslag… NEj och NEJ….

Seeeen har jag ju mitt lilla troll barnbarn som jag nog får lägga mycket träning på att sä NEJ till…hehe… lilla godingen. Idag hängde hon med till Väla med mej och Linn. Lite fix till dopet. Allt avklarat på mindre än en timme.. toppen…är ju inget kul alls att hänga på Väla…

Meeeen så klart så gör vi vårt bästa för att lixom överleva Väla… och då fikar man ju… Trollis sprallar runt i vagnen, hennes ljuvliga mamma poserar…hehe..

Tar på krafterna att hänga på Väla… så lilla trollis somnade… lyllo henne…hehe.. jag vill oxå sova mej igenom Väla och när jag vaknar har någon fixat mina ärende…hihi..

Blev nytt till dopet…

Hoppas nu det passar… orkar aldrig prova i affären… det är ju sjukt jätte jobbigt att stå där inne i det trånga provrummet och sååååå tydligt se sin halv feta kropp… näää tack.. det ser vi på dopdagen om det passar…hoppas man ju..kläderna alltså..

Igår va jag på Väla med mitt andra barn… Åke behövde nya byxor till dopet… in och köpa byxor( fick ju dock springa ut igen till bilen där min telefon låg, med kort och allt, Åkes kommentar… meeen mamma.. det är alltid du..hehe) snabbt. Äta gott och sen hem. Vi är nog mästare i min familj på snabba Väla besök… toppen..

Nuuu är jag nerbäddad i bingen och trött i huvudet…

Började kl 11 idag på jobb. Utbildning.. så inget sova innan jobb och det känns minsann.. så nu blir det natten här..

Den vita tussen bäddar innan hon lägger sej…

Stökar omkring innan det passar att lägga sej ner och sova… knasfia..

Natti natti & dröm sött❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: