Kämpar med julkänslan & idag blev det många NEJ!!!

Oj oj.. julen närmar sej och jag har ingen som helst julkänslan i kroppen..ska man ha det nu..hehe.. Det regnar och är blött och blåsigt. Jag är trött i huvudet och tvättar… jul jul strålande jul… not..

MEN vi gör ju det man ska… klä granen och Åke är lika inspirerad som mamma..hehe..

När han frågade mej medans vi fixade granen ” är det en riktig gran”…då fick jag mej iallafall ett gott skratt…han sa han skojade… men det undrar jag..hehe..

Mannen i huset sätter ju upp stjärnan.. så det gjordes även här.. han tog en pall så han nådde upp… alltså..denna påg.. granen är typ Åke till bröstet….

IDAG blev det att plocka fram mitt NEJ…. helt osocial idag och orkade inte ha hit någon. Min kära granne och min lilla dotter och barnbarn fick ett nej idag… jag hoppas verkligen Ni förstår att jag inte orkade och måste ladda till veckan. Jag älskar ju er endå❤️❤️.. granne och barn❤️❤️… Sonja vi skulle gått på julskyltning ju….Men tyvärr är det så att vissa dagar är jag så matt i huvudet. Jag är ju bra på att sä nej. Men givetvis lättare till vissa än andra…

NU ska det bakas ett nytt recept på äpplekaka… Åke har letat fram ett recept han vill prova.. med lite knäck yta…

Spännande att smaka hans paj…

Alltså såååå ljuvligt god och knaprig… jesus detta är inte bra. Med en till som börjar prata om att han vill bli kock eller nått med bak… mamma har det jobbigt med allt gott jag måste äta…hehe..

Diva ska posera till granen… det va lite svår fixat.. Åke fick muta med godis…

Mycket roligare att kolla näääära på tomten….

Sen blev det film tajm för mej och Åke… känns som Diva tycker det är tråkigt va…. grrr… konstigt jag har söndriga strumpor….

Och störde man inte nere på golvet så hoppade man upp och störde i soffan…hehe.. denna Donna..

Fick lite rester åtminstone… så liiite nöjd blev hon..

Jag ligger i soffan och tittar på granen… väntar in julkänslan. Kommer kanske…hehe..

Har du julkänsla nu eller hur känner du?

Jag funderar på julklappar… blir inte många och bara nått litet till barnen. Har enormt svårt för denna hysteri med julklappar.. att det stressas på för föräldrar för barnen ska ha julklappar… Varför stressar man så för det? Är det så viktigt på julen??? Jag lider med dom barn som inte får några paket, någon jul.. Näää i år blir det någon fix till våra barn i Sverige som faktiskt inte får någon paket. För alla har faktiskt inte råd… men mina barn klarar sej minsann med lite mindre paket och skänka något paket till dom som inte har råd…

Jag önskar Er en trevlig första advent kväll.

Glöm inte att julen handlar om så mycket mer än julklappar❤️🤶🏻🎅🏻.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: