Kämpar med julkänslan & idag blev det många NEJ!!!

Oj oj.. julen närmar sej och jag har ingen som helst julkänslan i kroppen..ska man ha det nu..hehe.. Det regnar och är blött och blåsigt. Jag är trött i huvudet och tvättar… jul jul strålande jul… not..

MEN vi gör ju det man ska… klä granen och Åke är lika inspirerad som mamma..hehe..

När han frågade mej medans vi fixade granen ” är det en riktig gran”…då fick jag mej iallafall ett gott skratt…han sa han skojade… men det undrar jag..hehe..

Mannen i huset sätter ju upp stjärnan.. så det gjordes även här.. han tog en pall så han nådde upp… alltså..denna påg.. granen är typ Åke till bröstet….

IDAG blev det att plocka fram mitt NEJ…. helt osocial idag och orkade inte ha hit någon. Min kära granne och min lilla dotter och barnbarn fick ett nej idag… jag hoppas verkligen Ni förstår att jag inte orkade och måste ladda till veckan. Jag älskar ju er endå❤️❤️.. granne och barn❤️❤️… Sonja vi skulle gått på julskyltning ju….Men tyvärr är det så att vissa dagar är jag så matt i huvudet. Jag är ju bra på att sä nej. Men givetvis lättare till vissa än andra…

NU ska det bakas ett nytt recept på äpplekaka… Åke har letat fram ett recept han vill prova.. med lite knäck yta…

Spännande att smaka hans paj…

Alltså såååå ljuvligt god och knaprig… jesus detta är inte bra. Med en till som börjar prata om att han vill bli kock eller nått med bak… mamma har det jobbigt med allt gott jag måste äta…hehe..

Diva ska posera till granen… det va lite svår fixat.. Åke fick muta med godis…

Mycket roligare att kolla näääära på tomten….

Sen blev det film tajm för mej och Åke… känns som Diva tycker det är tråkigt va…. grrr… konstigt jag har söndriga strumpor….

Och störde man inte nere på golvet så hoppade man upp och störde i soffan…hehe.. denna Donna..

Fick lite rester åtminstone… så liiite nöjd blev hon..

Jag ligger i soffan och tittar på granen… väntar in julkänslan. Kommer kanske…hehe..

Har du julkänsla nu eller hur känner du?

Jag funderar på julklappar… blir inte många och bara nått litet till barnen. Har enormt svårt för denna hysteri med julklappar.. att det stressas på för föräldrar för barnen ska ha julklappar… Varför stressar man så för det? Är det så viktigt på julen??? Jag lider med dom barn som inte får några paket, någon jul.. Näää i år blir det någon fix till våra barn i Sverige som faktiskt inte får någon paket. För alla har faktiskt inte råd… men mina barn klarar sej minsann med lite mindre paket och skänka något paket till dom som inte har råd…

Jag önskar Er en trevlig första advent kväll.

Glöm inte att julen handlar om så mycket mer än julklappar❤️🤶🏻🎅🏻.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: