Frissa, kina & biomys i höst mörkret!

Vad gör Du för att pigga upp dagen när det är så mörka dagar?? Har du nått knep???

Vi hade bokat tid hos frissan till Åke efter mitt jobb idag.. Han har bild med sej i telefonen…hehe… noga är det med håret.. frisören va grymt noga…

Kolla in min lilla påg… fast han nu ofta påpekar att han inte är liten påg längre, så kommer han alltid vara min lilla påg.. meeen sååå snyggt och så häftigt.

Det blev lite rappa på kina resturang idag innan bion. Blev lite försenade med den perfekta friss letaren…hehe..

Meeen vi han slänga i oss maten..

VIP platser…haha.. vi kunde bre ut våra lååånga ben.. vilken otrolig filmsal.. vilket ljud och bild.. jaja jag är säkert inte så coolt men jag blev imponerad…

Här smyg fotade jag..busigt men sån är jag… är reklamen för bamse filmen.. den vill jag se.. men det vill ju inte Åke… hihi..

Men vi hade mysigt och Sune filmen va hur kul som helst.. jag skrattade gott.. till åkes förskräckelse… eftersom jag tydligen skrattar sååå högt och pinsamt är ju det.. hehe.. ja ja.. sån är ju jag..

Jul förberedelser… not.. bara nått att tugga på lite till kvällen..

Lite hop plock.. fattigt va.. hehe.. men mormor är trött..

Borde nog raka mej liiite innan dopet nästa vecka va???? Eller vad säger du Linn…hehe…

Glögg… mums..

En som är trött oxå.. Lill mormor har ju lite att stå i när vi har trollis på besök… hon är oxå lite hår fattigare nu…. Delia fick in några bra grepp på pälsen och Diva blev lite pälsfattigare…. ja ja.. det märks ju knappt…

näää nu måste jag rusa.. sonen vrålar.. tydligen gillar inte tangentbordet Coca-Cola…grrr… denna påg…

Ha det toppen denna kväll.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: