Sov läääänge och hjärnan endå såå trött..

Hoppas du haft En bra helg och tänkt på sej själv lite❤️

Tänk att man kan sova till tolv och endå är hjärnan lixom lite off.. det är såååå svårt att fatta det här med hjärn tröttheten.. att den inte går att sova bort lixom. Jag är ledsen att sä det, men folk som inte drabbats kan omöjligt förstå känslan..

Man får kommentarer som ” mem gud nu sov du ju länge, då är du jätte pigg” mmmm…. önskar… kroppen är inte så trött, men eftersom hjärnan inte riktigt kommer igång är det ju skit samma..

Skönt väder… gick en skön runda med Diva. Försöker påminna mej om att stanna upp… njuta och andas. Känner ibland att nu bara rullar allt på… så som jag INTE vill ha det…jag vill vara närvarande och uppleva det som händer. Vill inte komma in i att oj nu måste jag det och detta… Jag jobbar ständigt med att inte stressa upp huvudet och ta saker efter hand.

Meeen sjukt ofta påminner min lilla hjärna mej om att jag glömmer det ibland.. så idag har vi lixom tränat på det lite…

Hon älskar jaga sin leksak som jag kan kasta typ 7 miljoner gånger….

Hennes favvo kille är tillbaks.. jösses.. när han kommer från pappa blir han bokstavligen överfallen av henne…hehe.. hon lämnar honom ikke…

Vart han än är…hehe…

Kaffe med en skvätt kanel… mums… har du inte provat? Gööööör det.. så gott och luktar så ljuvligt…

Åke bakade och vispade grädde. Kaffe gäster idag…

Bjöds på nybakad kladd kaka och lite godis tomtar…

Konstigt han är poppis va??? Hehe..

Nu närmar sej julen och det är ju med blandade känslor för mej… Julen för mej har ofta varit stressigt, och känslan av att alla är såååå fulla av förväntningar på vad som ska fixas och hända…. jag får dåligt samvete för att jag inte är något större fan av julen. Denna hysteri med julklappar och vem som ska köpa vad och till vem och hit och dit. Min hjärna orkar inte det och har inte bestämt mej ännu hur jag gör med julen.

Folk dör ju när jag säger att jag sitter gärna hemma och hänger…Ångset över att göra som andra vill eller göra som jag själv vill… bläää… jaha nu förstör jag väl för någon med min syn på julen…hehe… får höra det ibland…

Ja ja.. julen kommer ju vare sej jag vill eller ej… Men först ska jag på barndop i december och det längtar jag så mycket mer efter… ska bli så kul att få träffa min svärsons släkt och vänner på pappans sida. Se hur han växt upp som barn, och sen Delia dop… det kära du… det ser jag fram emot.. Åkisen och jag tog så klart en runda diamanten på kvällen.. gissa vem som vann???? Jadå lilla mamma…hehe..

God natt säger vi. Nu blir det namna.

Sov sött❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: