Kvälls date!

God kväll eller natt på er.. hehe.. jag är sååå trött men kunde visst inte sova.

Kröp ner i bingen tidigt men inte somnade jag..grrr.

Gick upp och tog en Banan.. Diva och jag delade..hehe…

Sen lämnade hon ju inte mej.. undrar varför va..

Ikväll hade vi lite resturang date Åke och jag. Vi möttes upp efter mitt jobb. Hans dag har varit rätt bra så det skulle vi ju fira.. och han går till pappa imorgon så liiite mys ikväll får vi ju ha.. min lille påg och jag.

Ett glas rött satt bra idag.. jag firade oxå lite…

Pizza till mamma och pasta till Åke. Såååå god mat på Åliven. Och ligger nära hemmet. Toppen proppen..

Dom bjöd på efterrätt.. går ju ikke att tacka nä till det. Så god pannacotta… smarrigt.

Gick som sagt och la mej i tid. Även om jag inte sover vilar jag hjärnan. Tyst och skönt. Dock tyvärr brus och pip i öronen, men vet det kommer när jag är trött i hjärnan. Lite jobbig vecka här hemma och det påverkar mej mycket. Kommer då dessa pip och knas i huvudet. Men så kommer det nog alltid vara.. så bara gilla läget.

Här ligger jag ner bäddad och lyssnar på snarkningar..hehe..

Imorgon fredag.. tjohooo… ledig lördag.. vad ska man hitta på då?? Hmmm… det får man väl fundera på.. kan ju oxå bara soooova.. hihi..

God natt och sov sött❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: