Kvälls date!

God kväll eller natt på er.. hehe.. jag är sååå trött men kunde visst inte sova.

Kröp ner i bingen tidigt men inte somnade jag..grrr.

Gick upp och tog en Banan.. Diva och jag delade..hehe…

Sen lämnade hon ju inte mej.. undrar varför va..

Ikväll hade vi lite resturang date Åke och jag. Vi möttes upp efter mitt jobb. Hans dag har varit rätt bra så det skulle vi ju fira.. och han går till pappa imorgon så liiite mys ikväll får vi ju ha.. min lille påg och jag.

Ett glas rött satt bra idag.. jag firade oxå lite…

Pizza till mamma och pasta till Åke. Såååå god mat på Åliven. Och ligger nära hemmet. Toppen proppen..

Dom bjöd på efterrätt.. går ju ikke att tacka nä till det. Så god pannacotta… smarrigt.

Gick som sagt och la mej i tid. Även om jag inte sover vilar jag hjärnan. Tyst och skönt. Dock tyvärr brus och pip i öronen, men vet det kommer när jag är trött i hjärnan. Lite jobbig vecka här hemma och det påverkar mej mycket. Kommer då dessa pip och knas i huvudet. Men så kommer det nog alltid vara.. så bara gilla läget.

Här ligger jag ner bäddad och lyssnar på snarkningar..hehe..

Imorgon fredag.. tjohooo… ledig lördag.. vad ska man hitta på då?? Hmmm… det får man väl fundera på.. kan ju oxå bara soooova.. hihi..

God natt och sov sött❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: