Fritös nisse igång & kvällsmys!

Denna dag var snabb tyckte jag.. kl är nu kväll och onsdagen är avklarad.

Det går bra på jobb tycker jag. Vissa dagar är tuffare så klart, men flyter på rätt bra. Jobbar massor med att jobbet blir kvar utanför mitt hem, min frizon. Kommer på mej själv ibland att jaaaa just det.. nu är du på jobb igen med tankarna… makalöst svårt att styra sin lilla hjärna. Men kämpar på..hehe..

Åke skulle fritera kyckling till kvälls mat idag… lite nervös mamma med oljan och värmen, men han fixade ju det toppen och gott va det.. mumma..

Först panerade han dom små bitarna och ner i grytan.. jag sköte riset och såsen…hihi.

Det blev så jäkla gott så jag glömde ta foto innan det åts upp… typiskt. Men ett gott tecken att jag glömde.. fokus på mys vid bordet.. Inga telefoner vid bordet har vi som regel här.

Hur har Ni? Får era barn ha mobilen vid bordet när ni äter tillsammans?

Mörkt som bomben nu när jag och vita tussen är ute efter jobb.. tur hon är vi.. nu iallafall.. värre när snön kommer.. ska köpa reflexväst till henne nu i helgen.

Men vi busade och kastade boll under gatu lyktorna så hon hittade bollen…

Sen blev det minsann bara kvälls gång i soffan efter dammsugningen. Blir det snabbt varje dag nu när tussen bokstavligen lägger sin päls över allt.. inte najs med det överallt.

Åke tror det hjälper att rolla henne..hehe..hon fattar inte bättre än att passa på att mysa då.. knasfia..

Nuuu mina vänner blir det sova. Och hoppas på en god nattsömn. Mitt öra värker så är lite orolig för det.. vill aldrig i livet åka på en öronresa till… fyyyy så ont och långrandig förra gången. Nää nu proppar jag i mej Ipren.. håll tummen det hjälper..

Natti natti mina godingar❤️. Tacksam för Er och era inlägg❤️. Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: