Älskade ungar, jobbutmaning & gratis mat!!!

Linn och Åke är minsann de finaste barn man kan ha. Linn tar hand om sin bror när han är krasslig så han slipper vara ensam. Så tacksam för deras relation och deras knasiga humor..hehe..

Det blev bullbak… jesus såååå mycket bullar och vetelängder.. mums mums…

Åke fixar sin del av baket med finess…hihi.

När han va trött blev det visst bebis mys…

Hittade denna bild på honom.. Jan gillade baka redan innan…vad dom nu båda två fått det ifrån… hehe.. inte mamma..

igår gjordes en liiiiten ugnspannkaka…

Blev såååå höga kanter…

Idag kom nästa jobb utmaning… telefon inkopplad och klar för användning….

Skillnad från innan och nu är att den blir kvar på jobb när jag går hem. Inga Mail eller nått när man inte jobbar…Helt sjukt att så många människor sitter med sitt jobb på fritiden.. näää det är slut med det nu.

Jag har en deal med mej själv. Att när jag öppnar dörren till mitt hem läggs allt jobb hyllan och får inte komma med in i vårt boende.. mycket jobb med det men kämpar på med det.. utan här hemma är min frizon.. rätt bra deal faktiskt..

Idag fick jag mat hos Linn och Virre när jag hämtade Åke. Det va ju gott och gratis…hehe.. så fick jag ju oxå bebismys.. det va ju inte fel alls..

Sen blev det hem och dammsuga… hunden fäller sjuuukt mycket alltså… vita stora tussar överallt..

Nuuu har vi landat i soffan..

Nu är det plugg med Åke snart… kart prov… bläää… inte min starka sida… vet ju knappt vart jag bor…hehe..

Hoppas Du haft en härlig tisdag och får en härlig kväll…

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s