Städerska, lyxdag, gråhårig mormor, paket & vinterpyssel!!

Hello i höstvädret. Hoppas Du har det bra och njuter av lovet eller annat kul. Kanske Tom jobbar och har kul…hehe..

Alltså min tös är minsann det bästa som finns..

Här kan jag sitta i ro och ta bilder på Linn som städar till sin mamma. Inte för att jag sa det men hon ville.. och dåååå får hon ju så klart det.. jag ska inte bråka om det..hehe..

Medan jag duschade och duschade trollis oxå så gjorde Linn lunch… sååå gott blev det. Åke älskade det och det är inte illa..

Hon fixade till någon god korvgryta.. bara så där.. mumma. Min fina tös..

Sen fick jag minsann sitta kvar när hon dukade av.. kokade kaffe och fixa undan. Tyckte mamma borde bli lite omhändertagen idag… mys tjej..

Trollis sov så gott..

Hund mys han vi oxå med idag.. Diva och killen mös på…

Inne fixar dom lite med ordningen…haha.. sötnosar..

Linn ska göra fläta på mamma…haha… öm hårig är jag….

Och nuuuu märks det att jag blivit mormor.. jag har fått Gråa hår… Linn sa det.. jag dog ett tag..hihi…

Sååå nu går det snabbt utför för mormor..

Ser ni dom??? Hoppas inte… hihi…

Yeeeehhhh yehhhh paket på posten… Min granne vann och delade det med mej på fb…. wooop wooop…

Såååå kul.. jag som aldrig vinner nått… testas imorgon…

Har ni sett…. den kunde man ju inte låta bli att köpa till min lilla trollis… Klockren ju… kärlek på den.

Lite mys i fönster hittades oxå när vi va ute och shoppade lite idag.

Åke mår bättre idag.. kräkningar har slutat och det snoras mest. Hostade sååå.. stackare. Men KU de hänga med ut idag på liiite lugn shopping..

Sen blev han lite pysselsugen.. då fick jag ju hänga på.. ska ju erkänna att det är inte min favorit att sitta och pyssla… har ju liite dåligt med tålamod för sånt.. meeen det va mysigt idag faktiskt…

Kolla in min talang…haha.. lär ju inte bli kändis på detta precis…

Diva den vita tussen fick ett ben.. skulle visst gömmas i soffan idag… märklig hund… stökar mest tycker jag…hehe..

Åke köpte ny mugg idag.. mycket annorlunda och konstig.. men både han och hunden drack gärna vatten ur den… mmmm… ja han drack inte mer efter hennes lilla drickande ut koppen.. Hemsk kopp om ni frågar mej…

Men men.. så är det.

Nu är mina lovdagar slut och imorgon jobb.

Åke går till pappa som tar över servicen då… hihi..

Hoppas Du har det toppen och får en God natt sömn..

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: