Nämen festen är igång!!!!

Nu kör vi lite kräkningar oxå… wooop wooop…

Stackars lilla pågen. Inne på sin andra vecka med sjuka… kul och härligt lov…

Nu blickar vi framåt och hoppas på bättring imorgon. Vi vill ju komma ut liite på min sista lediga dag med sonen❤️.

Idag hade jag ett sååå befriande möte så en stor sten föll från mitt bröst..

Kommer ventilera mer om det längre fram när det känns ok.

Nu får det bli natten här…

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s