Höstlov, halsont, läkarbesöks funderingar & kallt som bomben ute!

Idag är det höstlov och som vanligt är min lille son krasslig på sitt lov. Han va ju sjuk förra veckan så tänkte vi slipper sjuka denna vecka. Men ikke. Ont i halsen har både han och jag men Åke är sååå förkyld. Så tråkigt. Men imorgon ska han lana med poolare så får minsann pigga på sej..

Så här ligger hon på natten.. glor på mej när jag förevigar denna position..hehe..

Linn kom med frukost och gjorde frukost till oss. Lyx. Inte ofta jag får frukost fixad.. mumma och tacksamhet❤️. Mormor mös ju så klart med den lilla…

Ja man tager vad man haver va??? Hehe… lagar soppa på detta…Blir vi mätta månne…hehe..

Läkarbesök… uppföljning av min utmattning. Heeeelt sjukt att jag nu sitter och pratar med min läkare om framtiden. För mer än ett år sedan va jag heeelt säker på att framtiden inte va nått för mej.. så sjuk som jag va fanns det inte en chans att jag skulle orka att blicka framåt. Men det gör jag nu… underbart. Jag tar det med ro och kommer komma tillbaks. Dock med sååå mycket mer erfarenhet i bagaget som jag kommer använda. På jobb, privat & i mitt egna sätt att vara. Det är ett tufft jobb, ibland faller jag och blir såååå trött på min hjärna. Och på min trötthet… Meeeeen det går framåt. Och jag lever i nuet.. inte någon annanstans.. ❤️.

Denna påg frågade mej hur det gick hos läkaren idag, jag svarade att det gick fint. Min läkare va stolt över mej och ser stor skillnad på mej.

Då säger Åke” mamma det gör jag oxå. Du är piggare och sover inte alltid”… Ohhhh min lilla påg.. ångesten kryper i ryggraden när jag hör han säga det. Samtidigt som jag blir såååå glad över det han säger.

Så tråkigt och ångestladdat att jag sovit och varit sååå ofantligt trött. Vilken mamma… blir sååå ledsen i mitt hjärta när jag tänker på det.. jag sover mycket ännu men så mycket mer medveten om mitt liv och taggar ner och ser till att bromsa. Checkar ut ofta och andas sååå mycket så luften ibland tar slut…hehe..Får jag nu bara jobba på i ro och har förstående vänner runt mej kommer det bli bra. Det vet jag.. och känslan över att ha fler bra dagar än dåliga är ovärderligt. Mitt liv är så mycket värt att hänga med i, så många fler bra dagar ska jag ha…

Familjen och mina små fyrbenta vänner gör mej gott. Divas polare har hjälp mej med att komma ut i naturen när jag inte hade egen hund. Så han hänger med som min rehab hund…

Kallt som faaan ute idag…

På med mössa…. och vantar…

Denna årstid vi går in i nu är ju inte min favvo årstid precis. Nu gäller det att ta vara på den ljusa tid vi har och proppa i sej D vitaminer…

Vi pratade mitt sociala engagemang läkaren och jag. Det är ju forfarande det som jag får jobba hårt med när det gäller min ångest. Jag har sedan jag blivit sjuk förlorat vänner, men oxå vunnit nya härliga och ärliga vänner. Det är svårt att veta vem som är ens vän ibland, men jag har verkligen lärt mej vem som finns där. Fast jag faktiskt inte orkat.. vem som med tålamod väntar men endå finns i min närhet. Jag vet att jag har folk i min omgivning som tänker att jag orkar träffa dom, men orkar minsann inte träffa dom/den personen. Jag är forfarande väldigt osocial och får ibland ångest för vad jag borde göra.. Fixa tjej middag, ringa den, träffa dom, borde nog köra dit och bl.a. bl.a… Då får jag plocka fram min KBT hjälp och faktiskt värdera mej själv först. Sen har man ju oxå märkt vilka relationer jag lixom stått för omtanken och fix… det märks minsann nu… det kan jag numera klara mej utan. Hänga med vänner som jag kan vara precis som jag är, det är då jag trivs bra. När jag orkar…annars.. näää… då låser jag in mej i min lägenhet och hänger. Med gott samvete❤️. Linn med familj & Åke är dom som jag aldrig stänger dörren för. Dom är mitt liv och min glädje och gör mej så gott.

Fina och ljuvliga vänner har jag oxå och Ni vet precis vem Ni är❤️.

Min finaste och otroligt trotsiga tös är ju den ljuvligaste lilla tuss man kan ha. Hon har funnit sej så bra här hos mej och Åke. Och så snäll mot lilla Delia.. mysig extra mormor… hehe..

Nu hoppas jag att Åke mår toppen imorgon så jag kan få komma iväg och träffa min finaste Sonja med dotter, på fika hos Linn!!!! Längtar..

Hoppas Ni har ett toppen höstlov ni som är lediga. Ni andra, Ni får ha det toppen oxå❤️❤️❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s