Nuuu blir det bingen, halva veckan av klarad … yeehh..

Halva veckan gjort. Klapp på axeln. Det funkar fint. Vissa dagar är lite mer jobb bakom. Som idag.. lång dag med mycket i huvudet. Blir lätt stressad i skallen men jobbar sååå med att hålla det i schack.. försöker inte oroa mej för sånt som inte går att påverka. Gäller både privat och jobb.. svårt men funkar… jobba jobba på detta…

Ett härligt besök på jobb idag. Min lilla trollis kom. Linn skulle bara lämna vagnen på service…hehe.. barnvagn.. ja gud.. så trollis va hos mormor då ett litet tag. Men tydligen va det tufft att jobba för hon somnade och jag fick lägga henne i en bil i hallen…hehe.. lättaste ungen ever…

Klart man sover gott i våra fina bilar…

Tvättat och dammsög efter jobb.. tänker på hur i hela friden jag ska hinna med tvätta när jag sen jobbar mer..sånt kan stressa mej som fan i hjärnan… vilket jag måste lära mej hantera. Men är ju lixom inte hemma förrän halv sju på kvällarna då… ja ja.. det tar vi då.. får väl gå mögig…hihi..

Tvättade isåfall trollis saker hon fått så hon nu kan leka och fixa med dom.. eftersom hon har det mesta i munnen är det lika bra att tvätta allt innan.

Min påg mår bättre idag och vi hoppas på skola imorgon.. så han kommer iväg och träffar lite kompisar..

Näää jag skulle blogga om lite annat viktigt från hjärtat idag som far runt i min saftblandande hjärna.. meeeen jag är sååå trött så orkar inte..

Tycker annars om att ventilera och skriva av mej på bloggen.. men jesus såååå trött idag… Så det mina vänner tar vi en annan dag när jag orkar.

Så sov sött och dröm vackert❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: