Söndags ångest & en fixar dag!

Jobbigt när söndagskvällen kommer sakta och helgen gått snabbt. Sonen har ofta söndags ångest och svårt att sova… svider i mamma hjärtat när han känner så.

Han säger ofta när jag försöker trösta och framförallt finnas för honom, att mamma, du kan inte förstå hur jag känner. Ohhh jooo min lille påg.. jag förstår såååå väl hur du känner. Det vikigaste för mej är att han förstår att det är ok. Ok att prata om det. Jätte viktigt att prata om det. Känslor lever jävel med oss alla ibland, mer eller mindre. Men såååå viktigt att prata om det, och förstå att man är inte ensam. Men sorgligt och jobbigt att han ska må så inför veckan… Måtte den här skoltiden gå snabbt så han kan få komma ifrån den stress och press han känner i skolan…

Känner Ni någon som lider av söndags ångest? Hur hanterar ni det?

Vi började dagen, efter frukosten vid halv tolv…hehe.. med mys..

Alltså dessa två❤️. Diva ska jämt vara nära honom.. antingen för att kela eller busa…haha.. för tro mej. Busa kan dom och vilt går det till…

Man kan tro jag har privat chaufför… toppen om det vore så ju men jag sitter oftast bak när Linn kör för jag myser med trollis där ju…hihi..

Så får mormor hålla ställningarna bak i bilen när vi kör mot Höganäs på fika.

Delia blir väl omhändertagen av pågarna. Min brors söta pågar är så snälla och mysiga med henne.

Det blev hamburgare på Sibylla på kvällen… Linn ville inte vara med på bild.. osminkad…eller.. hihi.. det bryr inte mormor sej om..hehe.. naturligt är en del av livet. Jag hår gärna ut osminkad. Sååå tråkigt att sminka sej så hoppar gärna över det ibland… och det går ju så bra så.. hihi. Ni får kanske mardrömmar… men det bjuder jag på..

Nu är det soffan och tvn efter en dag med mycket känslor och action.

Sov sött.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s