Vad är fredagsmys??? Här är det tvätt, sur hund, städ & tacos!!!!

Idag har jag gått heeela dagen på jobb och längtat hem till fredagsmyset… härligt.. äta gott och mysa med sonen… blev det sååå.. nähä..

Mitt fredags mys…hehe.. tvättade sängkläder och slängde in lite annat oxå.. lika bra lixom..

Sen åkte snabeldraken fram.. den vita tussen fäller sååååå jävligt.. funderar skarpt på att bara raaaaka av henne allt hår.. snyggo.. vita tussen utan tuss…

Jag och brudarna och Linn skulle gå på denna tänkte vi.. hmm.. heeelt slut. Jätte sorgligt men vad att göra.. får komma på nått annat mys kul att göra..

Åke och jag skulle åtminstone ha liiite fredags gott. Men som vanligt blir det åt helvete för mycket…hihi.. osis ju..

Givetvis ska tussen oxå ha gott.. Hon ligger på blocket just nu om någon vill ha.. vääääldigt billigt.. terrar oss ikväll och sen pinkade hon i köket för att hon är sur och jag lyssnade inte…grrrr…ja jag vet det är mitt fel men skulle ju bara… jag och Alfons ni vet.

Blev ju ett dyrt besök här.. hmmm.. tur han bidrager själv minsann.. FIFA 19 skulle man visst ha nu..

Taco mys han vi med innan tvätt och städ..sen försvann sonen till rummet och jag till min tvätt..hihi. Undrar vem som har roligast..

Här är vår dialog innan idag om kvällens aktivitet😂.. hehe..

När jag gick till jobb innan la hon sej på Åkes mysisar och väntade på honom.. sötnöt.. kissfia.. kär hund har många namn..

Nuuuu har jag satt eller typ däckat i soffan… så va det med det myset.. hihi.. nuuuu ska jag kränga godis..

Mums mums…

Ha en nicig fredags kväll alla godingar❤️.

Over and out🤓.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: