Vad är fredagsmys??? Här är det tvätt, sur hund, städ & tacos!!!!

Idag har jag gått heeela dagen på jobb och längtat hem till fredagsmyset… härligt.. äta gott och mysa med sonen… blev det sååå.. nähä..

Mitt fredags mys…hehe.. tvättade sängkläder och slängde in lite annat oxå.. lika bra lixom..

Sen åkte snabeldraken fram.. den vita tussen fäller sååååå jävligt.. funderar skarpt på att bara raaaaka av henne allt hår.. snyggo.. vita tussen utan tuss…

Jag och brudarna och Linn skulle gå på denna tänkte vi.. hmm.. heeelt slut. Jätte sorgligt men vad att göra.. får komma på nått annat mys kul att göra..

Åke och jag skulle åtminstone ha liiite fredags gott. Men som vanligt blir det åt helvete för mycket…hihi.. osis ju..

Givetvis ska tussen oxå ha gott.. Hon ligger på blocket just nu om någon vill ha.. vääääldigt billigt.. terrar oss ikväll och sen pinkade hon i köket för att hon är sur och jag lyssnade inte…grrrr…ja jag vet det är mitt fel men skulle ju bara… jag och Alfons ni vet.

Blev ju ett dyrt besök här.. hmmm.. tur han bidrager själv minsann.. FIFA 19 skulle man visst ha nu..

Taco mys han vi med innan tvätt och städ..sen försvann sonen till rummet och jag till min tvätt..hihi. Undrar vem som har roligast..

Här är vår dialog innan idag om kvällens aktivitet😂.. hehe..

När jag gick till jobb innan la hon sej på Åkes mysisar och väntade på honom.. sötnöt.. kissfia.. kär hund har många namn..

Nuuuu har jag satt eller typ däckat i soffan… så va det med det myset.. hihi.. nuuuu ska jag kränga godis..

Mums mums…

Ha en nicig fredags kväll alla godingar❤️.

Over and out🤓.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s