Reagerar såå starkt på vissa kommentarer om psykisk ohälsa, & min dag!

Jag vet att det är okunskap och att folk oftast ( hoppas jag) inte menar illa, men så sjukt okunniga folk är att hantera psykisk ohälsa.

Kommentarer om att ” hur kunde han bli utbränd, han gör ju inget stressigt med sitt liv” men för helvete.. allt handlar inte om vad Du ser… allt handlar inte om vad som händer på det stället Du träffar den drabbade. Alla har ett liv utanför tex jobb, eller hemmet. Du har inte en aning om vad den personen har för liv/tankar inne i sitt huvud och kropp. Så snälla… sluta döm och klanka ner på folk.. Du har inte en endaste aning, därför att Du inte heller är mottaglig för att lyssna och finnas.

Så öppna upp Ditt sinne lite och tänk på att det finns sååå många som lider av någon form av psykisk ohälsa…ta in känn efter.. tänk.. just Du kanske kan göra skillnad för någon bara genom att lyssna❤️.

mormors lilla praktikant kom och jobbade lite..hehe.. hämtade mej och vi skulle lite bebis ärende med hennes mamma.. sen hem till min lilla son…

Tur hon är vit min lilla tuss…( ja hunden menar jag då).

racer fart tillbaks och kolla läget mellan sina små utflykter..

Idag fick jag ha en lugn kväll. Händer kul saker efter jobb men fast det är kul blir jag trött och matt. Så idag va det bara att promenera lite och vänta på maxi som skulle komma med varor.. Gad in heeeeven… sååå skönt med det.. vilket mög att yra omkring i affären när man nu bara behöver yra omkring i lilla lägenheten… sååå skönt.

Någon som fäller liiite.. ska göra tomteskägg av hennes tussar och sälja på tradera… måste ju va toppen att ha huvudet fullt med hunnahår istället för något annat fejkat mög…. eller??? Bra affärsidé?

När maxi kommit och lämnat varorna ska man smaktesta.. mmmm.. smakade toppen ju..

Hellskotta vad lilla mormor fryser ikväll.. närmsta värme jag får här är att värma upp en vete kudde och lirka runt på kroppen så man blir lite hot… måste se om det finns större som lixom tar upp större kroppsyta… hmmm.. måste ju då oxå ha en bigga microugn.. jaja.. får se hur det går med det..

Hittade denna bild på Åke… han somnade ofta på golvet vid hunden förr på fredagarna… det va hans fredagsmys…sötnöt..

Nu ska jag somna i sängen och sova så gott så..

Natti natti mina vänner.

Ta hand om Er och glöm inte bort Er själva❤️

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: