Lördags ångest!!!!

Vaknar av ljuvligaste lilla barnbarnet som sovit mellan mej och Linn inatt.. Alltså jag kan ju inte sova.. ligger bara och tittar på mina godingar och lyssnar på när dom sussar så gott..hehe..

Hon har sovit som en stock inatt.. ljuvliga lilla trollis..

Sen kom hennes far och åt frukost med oss innan dom åkte hem.. Alla passar på att mysa…hehe..

Mormor med…hehe.. snyggo…. hihi.

Har ni sett… mina fina hjärtan. Värmer mamma/ mormors Hjärta..

Bara min lilla påg som saknas.. hittade denna bild på honom när han bakade för många år sedan❤️. Han är hos sin pappa och kommer imorgon… min lilla påg..

Bebis åkt hem… trött hund…hehe..

Jag har städat undan och damsugat. Ryggen är bajs idag.. proppat i mej magnesium nu… måtte det hjälpa..

Lördagsångest…. lider ni av det?? Vad är det för er?? För mej idag är det just nu uppror i knoppen.. Är ju typ barnledig…. wooop wooop.. känslan av att man måste hitta på nått maler i huvudet, måste ju hälsa på lite vänner, ångest över att annars har jag väl snart inga vänner( kommentarer som, du vill ju aldrig ses, eller varför kommer du aldrig och hälsar på), det maler i huvudet… samtidigt är jag sååå trött och vill bara precis inte göra nått…

Jag vet att mina vänner som är kvar och är mina riktiga vänner förstår, men min känsla av att vara en dålig vän är jobbig när man så gärna vill men endå inte.. svårt att förklara.

Jag känner att jag måste ut och roa mej, jag känner för att inte göra ett skit, jag känner för att köra och köpa mej nått fint, men orkar inte med allt folk… jesus denna skalle… någon som vill byta???hehe.. blocket kanske..

Näää skämt och sido så är det jobbigt som fan att inte hitta ro i huvudet… man kan bli helt galen i hjärnan alltså..

Jag vet att det säkert låter konstigt men för mej som lever med ångest och utmattningssyndrom är det ett helvete att inte få ro i huvudet.. jag vill ha kontroll på allt.. men så funkar ju det inte… näää.. ta dagen som den kommer är nått jag måste träna på.. och att inte få ångest för jag faktiskt inte orkar fara omkring..

Lättare sagt än gjort… men jobbar på det❤️.

Önskar Er alla en härlig lördag och mycket lördagsmys❤️.

Tjingeling…

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: