Vilket väder, jobb, äntligen myyyyyys & matlagning!!!

Lovely väder idag.. ville ju aldrig gå in alltså… idag fick mamma rycka och hjälpa Åke med sitt jobb, då han skulle till frissan efter skolan… så jag tog vovvarna på dagen. Snällt va?? Hehe. Men jösses så göttigt väder…

Fick gotte av kollega… mums..

Äntligen är dom hemma från sin lååånga resa..hehe.. Linn och Delia kom så vi fick kramas lite..

Saknat dom ju..

Diva oxå tydligen… hon ska ju vara med i myset så klart..

Morbror matar den lilla med avkopplad stil… nu börjar han bli van..hehe.. Han hade minsann saknat henne sa han.. härligt att dom har så fin kontakt mina barn. Linn är så snäll och hjälper mej när jag jobbar med att ta honom till frissan idag.. skönt. Så hinner jag mysa med Delia mer..hehe..

Fick ju äran att bjuda mina godingar på mat oxå. Virre ville inte.. han hade saknat sin dator nu när dom varit borta såååå länge..hihi.. älskar när mina barn och numera oxå barnbarn hänger här.. helt kravlöst myser vi på..

Ordningen återställs när trollis kommer på besök.. somnar gott i mormors säng…bästa känslan när hon sussar gott där inne och vi andra fikar… kärlek på det..

Alla är med här på kvällen i soffan.. och skulle man råka missa den lilla vita tussen så kommer hon farandes…. hehe…

Nuuu är mormor jätte trött och ska se på tv sen Nanna..

Inte mycket man tåler när man blivit mormor… sover fortfarande varje fm innan jobb.. känns bedrövligt men ett måste för att orka mina timmar.. men så är det. Tröttheten är nått man kämpar med heeeela tiden…skit segt…

Nu önskar jag Er en god natt och dröm vackert❤️.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: