Jobbtrassel, mat i mängder & fika!!!

Opps.. här sitter jag och läser om våra modeller och uppdaterar min lilla hjärna.. och eftersom det onekligen inte är jätte kul så lyckades jag trassla in pennan i håret… smidigt… nää inte speciellt…men sån är jag…hehe…

Det är ju en himla tur jag får ny fräsch mat idag. Denna banan går snart till sophuset själv…hehe..

Tjena makarena vad jag handlade på… mumms.. nu finns det lite att välja på i kyl & frys.

Testning av sås.. på glassen… lakrits.. gick toppen..

Här finns en stooor soffa… och alla vi sitter i en hörna…hehe. Härligt.. Åke är omtyckt minsann..

Skräcken är framme idag… boooohhhooo.. nu kan ni inte sova i natt.. hihi..

Ansiktsmasken är såååå stel… så skön när den är avtvättad.. len och mjuk i hyn.. men ser ut som fan när den är på…hehe..

Promenad med tussen…. mim lilla tuss som flyger och far på våra rundor… svår att få med på bild..

Nähä.. nu är det dags att kasta sej i bingen minsann..

Imorgon kommer trollis och jag längtar sååå… mormors lilla goding ska fåååå massor med pussar..

Ja ja Linn… du ska minsann oxå få❤️.

Sov Sött vänner❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s