Dejt med Sonja, promenad & pizza!!!

Dagen idag blev bättre än jag trodde när jag vaknade… varför vaknar jag sååå ofta med sån olustig känsla och vill inte ens gå ur sängen sååå ofta.. är det bara på Tv folk vaknar och är så jävla pigga och snygga…hehe..

Jag ser ut som kom och hjälp mej och dööö typ… och känner mej typ samma..

Meeeen upp gick jag ju och mös frukost med Åke.. Sen skulle han till kompis och hänga, eller vad dom gör. Leker åtminstone inte fick jag förklarat för mej.

Tog en promenad på Ättekulla i skogen med Diva. Kändes lite nostalgiskt att gå där… och en lååång backe…hehe

Diva hittade en snygg kille.. dock visade dom väldigt fesigt intresse av varandra…hehe…

Diva är mest intresserad av att leka med mej och sin leksak som hon här på bilden irrat bort…hehe.. inte lätt att vara liten i stooora skogen..

Vatten paus.. till oss båda.. jag drack dock ur flaska.. för att inte väcka uppmärksamhet…

Seeeen äntligen va det fika med min Sonja.. tusen hunda år sedan vi sågs.. saknat henne men fast vi inte hinner ses så ofta vet jag att hon alltid finns för mej❤️. Älskar att vi kan hänga precis som vi är… inget smink och illaluktande kläder… haha.. skojade ju… nä men ni vet. Den där tryggheten att vi bara är som vi är.. och nybakat tackar jag ju inte nä till..hihi..

Maya växer så det knakar och Diva äskar att bli ompysslad…

Gött med att ligga och ha koll på trädgården… hon älskar att vara ute och ha koll och njuta…

Och så får man ju massa mys oxå så klart… kan inte va bättre för oss alla..

Trött hund.. orkar inte ens lägga sej ordentligt tydligen…

Trött son efter hängt med polare heeela dagen… alla nöjda..

Jag själv fick pizza i Höganäs. Det gick ju minsann toppen att äta… hihi..

konstig blandning på kvälls myser va??? Hehe.. tager vad man haver..

Nuuu är alla nöjda och trötta..

Hoppas Ni haft en härlig lördag❤️

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: