Datorn på jobb igång, nååågra missade Mail, tvätt & kvällsmys!

Ligger nu i sängen och lyssnar på de sååå hårda vindarna utanför.. jösses vad det tar i nu.. lilla Diva for ju iväg när vi skulle ta natta pinket.. tur hon hade koppel på sej så jag kunde håva in henne..hehe.. liiite obehagligt är det..

Landade i vår soffa efter och lägger sej alltid utanför sin filt…grrr.. så tur man har rollare.. går typ 500 st i veckan här…hehe.. hårig hund.

Datorn igång på jobb idag

Känn ingen press på missade Mail va?? Hehe.. jösses.. har att göra ett par veckor va… näää jag kommer inte gå igenom dom. Börjar läsa Mail from nu och hänger på efterhand… telefon tar vi längre fram. En sak i taget.. Annars har det gott ok på jobb.. jag är dödens trött innan och efter.. heeelt sjukt magiskt tänker jag.. att det tar så..

Idag har jag efter jobb haft liite känningar i kroppen på reaktion på utmattningen… susar och brusar i öronen, höger öga som synen lixom flackar på, och liite jobbigt i bröstet med andningen. Försöker verkligen andas lååångt ner i magen och bara landa i det… det är sååå lätt att glömma sej och då säger kroppen ifrån.. jag som ska lära mej att lyssna på den.. i goood tid. Denna ständiga oror för att trilla tillbaks, att få en panik attack når det lixom passar liiite dåligt… ja det är sjukt vilket jobb det är… inte konstigt kropp och knopp ibland är helt off på kvällen…

I vilket fall som helst va det tvunget att tvätta idag.. då jag missade förra tiden.. ovanligt.. ehhh näää om ni frågar Åke…haha..

Passade på att ta en skön promenad mellan tvättningarna.. eller skön och skön.. ett måste idag för det va inte toppen skönt vill jag väll erkänna. Kallt blåsigt och lite regn på det.. Diva hade lixom ingen brådska på promenaden.. antingen är hon långt bak eller långt fram…hehe.. jagar gärna fåglarna lite oxå.. men kommer på in dopning nääästa alltid..hehe..

Löven är oxå lite roliga att jaga i vinden…

Spår efter Åkes fina nya morgon sko… grrr….

Lite kvällsfika efter promenad.. Åke har gjort sitt lilla extra jobb idag efter skolan…hehe.. så det är ju bra..

Stolt mamma över son som tar ansvar och är hjälpsam❤️. Går själv oxå till sängs i tid för han ska upp tidigt imorgon… inget tjat om det..

Detta får man ha i minnet de dagar som inte är lika bra..hihi..

Jag sorterar tvätt… känn ingen press ni andra två bara..haha.. skönt dom kopplar av…

Försöker koppla av och se lite på TV…

Går ju toppen… om man tycker om att glo rakt in i en hårig hund…

Ja ja… tvätt sorterad och damsugat och klart för idag… nu blir det Nanna…

Tro det eller ej men imorgon ska jag börja jobba kl 09…. den Du… är redan nervös och lite orolig men ska nog reda det. Slutar då kl 13 så får väl rakt hem och dimpa ner i soffan…. ja vi ser.. testning testning..

Sov sött!

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: