Tack alla för Er stöd…..

Jag vill tack Er för fina och härliga kommentarer och stöttningar jag fått idag.. På fb och messenger & sms… Det är ju så häftigt att Ni tänker och bryr Er om mej. Jag blir så glad och rörd… Det betyder mycket för mej. Mer än Ni anar.. Så till Er alla som hört av Er sänder jag lite extra värmer och kramar till idag..

Dagen gick bra på jobb. Det är ju inget nytt så bara längre dag… mest jobbigt med nya rutiner och komma in i dom.. gjort på ett sätt ett bra tag nu och kände det funkade ok. Och så ska man köra igång nya rutiner och längre jobbe dagar… Tar väl sin tid..

Hem från jobb och laga mat till mej och lilla sonen. Blev enkelt och snabbt.

Sen fick vi två oväntade men såååå trevliga besök ikväll..

Linn Och Victor fick ärende som dom skulle till och väla passar inte bebis.. Så då tar morbror och mormor den lilla ett tag..

Bäst av allt va endå att mina granne tittade hit…

Hon går igenom en tutt period nu och jag blev sååå glad att Gisan kom och hängde ett tag med oss galenpannor…. värmer i mitt hjärta när hon skrattar och kopplar av. Tänk vad kaffe och bebis mys kan hjälpa…hihi… Bra Gisan att du tittade in och mös med oss❤️.

Så här går det när man är trött på att hunden jämt hämtar sonens morgonskor…hehe… snyggt och inbjudande med en sko bland frukten… som jag säger.. här bor ett gäng galenpannor…hehe..

Dagen avklarad och jag är nöjd och nannig… kryper ner i bingen strax tror jag… gött.

Sonen har fått ett litet extra jobb så han är glad att få tjäna lite pengar med nått han faktiskt oxå gillar och mår bra utav…. spännande..

Mer om det längre fram… nu är min hjärna trött och behöver sova.. hihi..

Natti natti vänner❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: