Ute dag, fika i skogen, sonen hemma, söndags mat, nervöst & andning!!!!

Idag blev det ett segt uppvaknade efter en ganska orolig natt… tankarna snurrar och jag får jobba super mycket med mina tankar just nu. Knyter sej i magen och andningen blir snabb… såååå släpper det för att återkomma lite till och från under dagen…

The king is back… hehe.. kom från pappa idag. Nöjd med helgen är han. Så skönt att han och pappa haft en härlig helg. Ny jacka fick Åke så klart han ska va nöjd… hehe.. nädå. Mysigt att få hem honom. Pigg och glad och försvann in på sitt rum ganska snabbt…

Vi tog en runda i pålsjö och njöt av det fina vädret.. Diva fick träna på att ikke jaga änderna…hihi.. Dom fick gott hårt stelt gammalt bröd..nöjda med allt… hehe..

Linn hittade lite nya kompisar..

Fiket va öppet i skogen så det passade vi på att utnyttja så klart.. kaffe ute är ju gött…

Mormors lilla trollis fick så klart oxå komma upp och titta…

Vi gick hem från Pålsjö Diva och jag.. gott.

Efter så mycket promenader blir man ju hungrig… Söndagsmiddag med kyckling klubbor och potatis och brunsås… Åkes favvo mat…

Givetvis har vi smarrig efterrätt oxå.. det är ju söndag… wooohaha.. som om jag har det varje söndag… nä det är bara lyckliga FB skrivare som har det.. ikke jag.. hihi..

Jag tillhör inte dom som förskönar min FB eller blogg… mitt liv är som det är… och det är väl bra det..

Här förskönas inget utan verkligheten för mej är detta liv. Jag vill och hoppas alla som löser min blogg får nått ut av det.. för mej är det viktigt att förstå att alla kämpar med sitt och för jösse namn… döm ingen ni inte känner, man har ingen aning om vad som döljer sej bakom det där glada ansiktet…. finns så mycket lidande som inte syns men som kan va ohyggligt jobbigt att kämpa med.

Imorgon börjar jag jobba halvtid. Bladade känslor inför detta.. tiderna är mellan 13-17. Inte så nöjd med det men företaget ville ha det så.. jag har ju tyvärr rätt stort behov av att vila på em så får se hur det går. Jag är lite stressad över hur det ska funka men försöker verkligen fokusera på att det kommer gå bra, och ta en dag i taget. Jag vill under inga omständigheter bli sämre och falla tillbaks… vet att det kommer stunder då det kommer kännas tufft men förhoppningsvis kommer jag lyssna och känna efter noga..

Imorgon ska vi ha något möte på jobb och någon plan för min återgång. Spännande. Jag tar tacksamt emot all hjälp jag kan få.. vill ju lixom bli en vanlig knegare igen.. dock med liiite mer Nej bakom pannbenet…

Jaha nu såg vi fel på kl och Åke gick och la sej…haha.. så såg han nu att kl är ju strax efter 20… inte 21… hehe… själa glad blev ju han… men ligger kvar i bingen än så länge.. med telefonen…hihi.. Ja jag är väl en dålig mamma som låter honom ha den där.. meeen vet ni vad.. det bjuder jag på..

Sov sött Ni alla när det är dags.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s