Ute dag, fika i skogen, sonen hemma, söndags mat, nervöst & andning!!!!

Idag blev det ett segt uppvaknade efter en ganska orolig natt… tankarna snurrar och jag får jobba super mycket med mina tankar just nu. Knyter sej i magen och andningen blir snabb… såååå släpper det för att återkomma lite till och från under dagen…

The king is back… hehe.. kom från pappa idag. Nöjd med helgen är han. Så skönt att han och pappa haft en härlig helg. Ny jacka fick Åke så klart han ska va nöjd… hehe.. nädå. Mysigt att få hem honom. Pigg och glad och försvann in på sitt rum ganska snabbt…

Vi tog en runda i pålsjö och njöt av det fina vädret.. Diva fick träna på att ikke jaga änderna…hihi.. Dom fick gott hårt stelt gammalt bröd..nöjda med allt… hehe..

Linn hittade lite nya kompisar..

Fiket va öppet i skogen så det passade vi på att utnyttja så klart.. kaffe ute är ju gött…

Mormors lilla trollis fick så klart oxå komma upp och titta…

Vi gick hem från Pålsjö Diva och jag.. gott.

Efter så mycket promenader blir man ju hungrig… Söndagsmiddag med kyckling klubbor och potatis och brunsås… Åkes favvo mat…

Givetvis har vi smarrig efterrätt oxå.. det är ju söndag… wooohaha.. som om jag har det varje söndag… nä det är bara lyckliga FB skrivare som har det.. ikke jag.. hihi..

Jag tillhör inte dom som förskönar min FB eller blogg… mitt liv är som det är… och det är väl bra det..

Här förskönas inget utan verkligheten för mej är detta liv. Jag vill och hoppas alla som löser min blogg får nått ut av det.. för mej är det viktigt att förstå att alla kämpar med sitt och för jösse namn… döm ingen ni inte känner, man har ingen aning om vad som döljer sej bakom det där glada ansiktet…. finns så mycket lidande som inte syns men som kan va ohyggligt jobbigt att kämpa med.

Imorgon börjar jag jobba halvtid. Bladade känslor inför detta.. tiderna är mellan 13-17. Inte så nöjd med det men företaget ville ha det så.. jag har ju tyvärr rätt stort behov av att vila på em så får se hur det går. Jag är lite stressad över hur det ska funka men försöker verkligen fokusera på att det kommer gå bra, och ta en dag i taget. Jag vill under inga omständigheter bli sämre och falla tillbaks… vet att det kommer stunder då det kommer kännas tufft men förhoppningsvis kommer jag lyssna och känna efter noga..

Imorgon ska vi ha något möte på jobb och någon plan för min återgång. Spännande. Jag tar tacksamt emot all hjälp jag kan få.. vill ju lixom bli en vanlig knegare igen.. dock med liiite mer Nej bakom pannbenet…

Jaha nu såg vi fel på kl och Åke gick och la sej…haha.. så såg han nu att kl är ju strax efter 20… inte 21… hehe… själa glad blev ju han… men ligger kvar i bingen än så länge.. med telefonen…hihi.. Ja jag är väl en dålig mamma som låter honom ha den där.. meeen vet ni vad.. det bjuder jag på..

Sov sött Ni alla när det är dags.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: