Mormor överlevde natten, vila, mat & höstmys!

Nu blir det mycket ljus åtgång här i huset. Härligt man hör vinden sveper runt huset och man ligger inne under filten och har det varmt och gott..

Natten med Delia & Diva gick ju fint. Båda sov gott, dock en som åt lite mitt i natten och blöjbyte. Så ljuvligt att ha henne här och snusa på henne. Hon höll mormor i fingret i natt.. jag har inte sovit mycket. Kan inte låta bli att titta och lyssna på detta lilla mirakel…

Så här sov vi från kl halv sex imorse. Då ville hon vara sååå nära… pigg jag ser ut va???hehe… tufft att vara vaken på natten..hehe..

Hennes mamma och far kom med bullar och vi snaskade i oss god frukost…

Heeelt underbart med lilla trollis som nu skrattar och gorglar och tom spottar nu…hehe..

Vi pratar och myser hon och jag…det mina vänner är bästa medicinen ever.. förutom sömnen då… hihi.

Men somnade två timmar efter hon åkt hem med mamma & far.

Diva och jag fick middagsinbjudan idag.. det kan man inte motstå ju..

Vi fick ju dock ta en promenad oxå i det blåsiga höst vädret. Men skönt med lite luft..

Diva har fått en egen musikanläggning idag av mina föräldrar…hehe.. så nu kan hon ha lite music på när hon är ensam hemma.. och dansa loss..

Nuuuu ligger jag i soffan och kränger…

Givetvis ska den lilla oxå ha lite gott..

Jag är trött….. Diva är inte trött.. hehe..

Denna såg jag på FB idag och tycker den är så bra och nått man ofta får fundera på… Det är svårt ibland att förstå vilka som är bra eller dåliga för en, men jag har blivit bättre på att sortera…. hoppas jag.. det märker man ju efterhand❤️

Sov sött❤️.

Det ska jag😂💪🏼

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s