Mormor överlevde natten, vila, mat & höstmys!

Nu blir det mycket ljus åtgång här i huset. Härligt man hör vinden sveper runt huset och man ligger inne under filten och har det varmt och gott..

Natten med Delia & Diva gick ju fint. Båda sov gott, dock en som åt lite mitt i natten och blöjbyte. Så ljuvligt att ha henne här och snusa på henne. Hon höll mormor i fingret i natt.. jag har inte sovit mycket. Kan inte låta bli att titta och lyssna på detta lilla mirakel…

Så här sov vi från kl halv sex imorse. Då ville hon vara sååå nära… pigg jag ser ut va???hehe… tufft att vara vaken på natten..hehe..

Hennes mamma och far kom med bullar och vi snaskade i oss god frukost…

Heeelt underbart med lilla trollis som nu skrattar och gorglar och tom spottar nu…hehe..

Vi pratar och myser hon och jag…det mina vänner är bästa medicinen ever.. förutom sömnen då… hihi.

Men somnade två timmar efter hon åkt hem med mamma & far.

Diva och jag fick middagsinbjudan idag.. det kan man inte motstå ju..

Vi fick ju dock ta en promenad oxå i det blåsiga höst vädret. Men skönt med lite luft..

Diva har fått en egen musikanläggning idag av mina föräldrar…hehe.. så nu kan hon ha lite music på när hon är ensam hemma.. och dansa loss..

Nuuuu ligger jag i soffan och kränger…

Givetvis ska den lilla oxå ha lite gott..

Jag är trött….. Diva är inte trött.. hehe..

Denna såg jag på FB idag och tycker den är så bra och nått man ofta får fundera på… Det är svårt ibland att förstå vilka som är bra eller dåliga för en, men jag har blivit bättre på att sortera…. hoppas jag.. det märker man ju efterhand❤️

Sov sött❤️.

Det ska jag😂💪🏼

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: